facebook instagram linkedin2 twitter

Hanki joululahjaksi Suomen halutuin kesätyöpaikka!

120 näytteilleasettajaa

Kansainvälisiä järjestöjä, suomalaista osaamista ja perinteisiä yrityksiä. Contact Forum kerää yhteen työnhakijat ja työnantajat. Tänä vuonna meillä on myös ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä ulkoministeriön kanssa, yli 20 kansainvälistä järjestöä UNFPA:sta Euroopan keskuspankkiin osallistuu messuille.

Palveluja työnhakijalle

Ansioluettelon visuaalinen ilme, CV-kuva ja Linkedin vaikuttavuus. Messut tarjoavat ilmaisia palveluita parantaa työnhakijaprofiilia. Messuilla voi kätevästi siistiä itsensä MRoomin pop-up parturissa tai L'Oréal meikkistudiolla ennen ilmaista CV-kuvaa. CV-klinikassa yritysten edustajat auttavat ansioluettelon päivittämisessä ja aTalent Instant Interviewissä on mahdollisuus tehdä vaikutus työnantajaan 5 minuutissa. Tule kuuntelemaan myös Tom Laineen puheenvuoroa Linkedinistä!

Vinkkejä työnhakuun: www.monster.fi/uraneuvonta , www.monsterklubi.fi

Uramahdollisuuksia osaajille

Näytteilleasettajia pankkialalta, terveys- ja lääketeollisuudesta, konsulttialalta, metsäteollisuudesta, IT- ja teknologiasta ja julkiselta sektorilta. Mukana muun muassa Nordea, GE Healtcare, Orion, Capgemini, Stora Enso, Vaisala, Neste ja Valtio.

Kaikki näytteilleasettajat: www.contactforum.fi/yritykset

Stay tuned

Seuraa meitä Instagramissa @contactforum, Facebookissa Contact Forum ja Linkedinissä CF-Opiskelijamessut Oy niin pysyt kuulolla, kun avaamme ennakkoilmoittautumisen CV-klinikalle ja aTalent Instant Interviewiin sekä kerromme messupäivän ohjelmasta!

Facebook: www.facebook.com/contactforumhelsinki

Nähdään suomen suurimmilla rekrytointimessuilla Messukeskuksessa!

Anna Lilja, Contact Forum, Messupäällikkö