facebook instagram linkedin2 twitter

BARONA

TULEVAISUUDEN TEKIJÄT

Olemme rohkeita tulevaisuuteen katsovia tekijöitä, ratkaisijoita ja asiantuntijoita. Rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella. Tarjoamme henkilöstöratkaisut yrityksen kasvuun, toiminnan optimointiin, rakenteiden muutoshallintaan sekä sopeuttamiseen.

Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Toimintamme maantieteellinen pääpainopiste on Pohjoismaissa. Tämän lisäksi toimimme myös muualla Euroopassa.

Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen ja rohkeasti kohti tulevaa kulkevan kumppanuuden. Työntekijöillemme tarjoamme uramahdollisuuksia työelämän kaikissa vaiheissa.

Lisätietoa tarjoamistamme uramahdollisuuksista löydät osoitteesta careers.barona.fi