facebook instagram linkedin2 twitter

KAJAANIN KAUPUNKI

Kainuun pääkaupunki Kajaani on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki on saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan vaivalla. Kaupungin läpi virtaa kirkasvetinen Kajaaninjoki, jonka saaressa seisoo Kajaanin rauniolinna. Palvelut ovat mainiolla tasolla ja lähellä kaupunkilaisia, Kajaani on sujuvan arjen kaupunki ja hyvä paikka asua.

Maakuntakeskuksena kaupungissa on paljon ostosmahdollisuuksia ja tapahtumia. Tapahtumakirjon tunnetuimmat ovat Kajaanin Runoviikko ja Kajaani Tanssii.  Harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia on kaikkeen makuun ympäri vuoden, ja naapurissa Vuokatissa niitä on runsaasti lisää.

Elinkeinoelämä on vahva ja monipuolinen globaaleista huipputeknologian vientiyrityksistä lähtien. Kasvatuksen ammattilaisille on tarjolla töitä kaupungin korkealaatuisessa varhaiskasvatuksessa ja koulutuksessa, hyväkuntoisissa päiväkodeissa ja oppilaitoksissa.  Tule keskustelemaan Kajaanin työmahdollisuuksista. Olemme mukana RekryKainuun osastolla. Tervetuloa Kajaaniin. Katso lisää visitkajaani.fi ja kajaani.fi.