facebook instagram linkedin2 twitter

PÖYRY

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Lahjakkaat ja luovat asiantuntijamme ympäri maailmaa kehittävät ratkaisuja, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään.

SUOMALAINEN JUURILTAAN – KANSAINVÄLINEN OSAAMISELTAAN

Pöyryn perustajan Jaakko Pöyryn mukaan asiakkaan lähellä toimiminen, lahjakkaiden ihmisten palkkaaminen ja erinomaisesti hoidetut hankkeet ovat menestyksemme perusta. Niiden avulla olemme kasvaneet yhden miehen unelmasta Suomen suurimmaksi suunnittelu- ja konsulttiyhtiöksi ja globaaliksi toimijaksi.

Toimimme kansainvälisesti etenkin energia-alan ja teollisuuden hankkeissa. Suomessa tarjoamme lisäksi laajan infraosaamisen erityisesti väyläinfraan, vesi- ja jätehuoltoon sekä ympäristöön liittyvissä hankkeissa. Pöyryllä on Suomessa 1500 työntekijää 20 paikkakunnalla ja globaalisti 5500 työntekijää 40 maassa.

PÖYRYN NATURAL PROBLEM SOLVERS

Pöyryllä on töissä huippuasiantuntijoita perhostutkijasta ydinfyysikkoon. Pääkonttorimme ruokalassa puhutaan kymmentä eri kieltä. Meitä pöyryläisiä löytyy Euroopasta Aasiaan ja Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan.

Ennen kaikkea meillä on töissä monenlaisia ihmisiä, jotka yhdessä tekevät Pöyryn Natural Problem Solvers -kulttuurin. Kaikille se ei sovi, mutta toisaalta taas moni huippuosaaja löytää sisäisen ongelmanratkaisijansa meillä.

NÄIN SE TOIMII

Pöyryn perustaja Jaakko Pöyry teki aikoinaan ensimmäisen sopimuksensa paperilapulle, jossa luki ”Vi gör allt som behövs”. Ratkomme asiakkaan ongelmat edelleen, 60 vuotta myöhemmin, samassa hengessä ja teemme sen, mitä tarvitsee.

Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.