facebook instagram linkedin2 twitter

MESSUINFO

32

MESSUT

120

TYÖNANTAJAA

8

TUNTIA AIKAA

Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Messut järjestetään keskiviikkona 17.1.2018 kello 10-18. Messuilla työnhakijat pääsevät tapaamaan yritysedustajia sekä tutustumaan yritysten ja järjestöjen tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Vapaa pääsy!

Työnhaun ohessa messuilla pääset kuuntelemaan kiinnostavia puhujia ja panelisteja. Voit myös osallistua maksuttomaan CV-klinikkaan ja käydä kuvauttamassa CV-kuvan ammattivalokuvaajilla veloituksetta.

Tapahtumaan osallistuu useita kymmeniä eri alojen yrityksiä.  Merkkaa kalenteriin 17.1.2018 ja tule hankkimaan itsellesi unelmien työpaikka vuoden suurimmasta ja parhaimmasta rekrytointitapahtumasta!

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin saat vinkkejä messupäivälle ja pysyt ajan tasalla messujen ohjelmasta sekä uramahdollisuuksista.

Päivitämme sivustoa syksyn 2017 aikana.

KULKUYHTEYDET

MITEN MESSUKESKUKSEEN?

Messukeskukseen on helppo tulla kaikista ilmansuunnista! Messukeskus sijaitsee Itä-Pasilassa, osoitteessa Messuaukio1.

RAITIOVAUNU & BUSSI

Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edessä. Bussilinjat 506 ja 69 tuovat Messukeskukseen. Linjojen 504 ja 505 lähin pysäkki sijaitsee Pasilan asemalla.

JUNALLA

Kauko- ja lähijunat pysähtyvä Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Matka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää junalla vain viisi minuuttia.

AUTOLLA

Autolla pääset Messukeskukseen joko Ratapihantieltä tai Ratamestarinkadulta.