facebook instagram linkedin2 twitter

MESSUINFO

33.

MESSUT

120

TYÖNANTAJAA

8

TUNTIA AIKAA

Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille suunnattu rekrytointitapahtuma. Seuraavat messut järjestetään Messukeskuksessa keskiviikkona 17.1.2018 kello 10–18.

Messuilla työnhakijat pääsevät tapaamaan yritysedustajia sekä tutustumaan yritysten ja järjestöjen tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Messuille osallistuu yli sata eri alan yritystä. Messupäivän aikana järjestetään uudestaan huippusuositut Instant Interview -pikahaastattelut. Merkkaa kalenteriin 17.1.2018 ja tule hankkimaan itsellesi unelmien työpaikka vuoden parhaimmasta rekrytointitapahtumasta! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Työnhaun ohessa messuilla pääset kuuntelemaan kiinnostavia puhujia ja panelisteja. Voit myös osallistua maksuttomaan CV-klinikkaan ja käydä kuvauttamassa CV-kuvan ammattivalokuvaajilla veloituksetta.

Messujen ohjelma päivittyy syksyn 2017 aikana. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa pysyt ajan tasalla messujen ohjelmasta ja uramahdollisuuksista sekä saat hyviä vinkkejä messupäivälle.

KULKUYHTEYDET

MITEN MESSUKESKUKSEEN?

Messukeskukseen on helppo tulla kaikista ilmansuunnista! Messukeskus sijaitsee Itä-Pasilassa, osoitteessa Messuaukio1.

RAITIOVAUNU & BUSSI

Raitiovaunut 7 ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edessä. Bussilinjat 506 ja 69 tuovat Messukeskukseen. Linjojen 504 ja 505 lähin pysäkki sijaitsee Pasilan asemalla.

JUNALLA

Kauko- ja lähijunat pysähtyvä Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Matka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää junalla vain viisi minuuttia.

AUTOLLA

Autolla pääset Messukeskukseen joko Ratapihantieltä tai Ratamestarinkadulta.