facebook instagram linkedin2 twitter

BACK-END & FRONT-END DEVELOPERS

Cinia

Toimitko ohjelmistokehittäjänä ja kaipaat työhösi vaihtelua ja uusia, inspiroivia haasteita? Tahdotko kehittää ja monipuolistaa omaa osaamistasi, mutta nykyisessä työpaikassasi ei näytä olevan tähän mahdollisuutta? Tarjoamme sinulle tilaisuuden ottaa uusi askel eteenpäin urallasi. Taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen työsi painottuu joko Front-end- tai Back-end -kehitykseen tai halutessasi molempiin.

Meillä pääset tekemään töitä vaihtelevissa ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystehtävissä esimerkiksi kriittisten järjestelmien kehityksessä, korkean turvallisuustason ratkaisuissa ja laajojen integraatioiden toteuttamisessa. Olet tärkeässä roolissa rakentamassa tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä teollisuuden, liikkuvan kaluston, finanssisektorin, julkishallinnon sekä terveys- ja hyvinvointialan hankkeisiin. Työskentelet osana osaavaa projektitiimiämme joko asiakkaidemme tiloissa ja/tai toimistoillamme Espoossa ja Helsingissä.

Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät, vaativat ohjelmistokehitysprojektit ja jatkuvan integraation ympäristöt ovat sinulle arkipäivää. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja juttelet mielelläsi erilaisista ratkaisuista ja toteutusvaihtoehdoista. Sinulle on tärkeää tehdä laadukasta koodia, ja ymmärrät ohjelmistojen tietoturvaan ja suorituskykyyn vaikuttavat tekijät. Haluat kehittyä asiantuntijana ja sekä oppia uutta että jakaa omaa osaamistasi kollegoillesi.

Toivomme, että sinulla on

  • muutama vuosi työkokemusta ohjelmistokehittäjänä
  • kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista
  • vahvaa osaamista esim. näistä teknologioista: Java, tietokannat, REST API, HTML5/CSS, Javascript (AngularJS, ReactJS)
  • palavaa halua kehittyä eteenpäin urallasi asiantuntijana
  • sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • oma-aloitteinen ja aktiivinen tapa toimia tiimissä ja asiakkaiden kanssa

Plussaa on erityisosaaminen esimerkiksi UI/UX-suunnittelusta tai Devops-käytännöistä ja -työkaluista.

Tällaista meillä on olla töissä

Teemme töitä moderneilla työvälineillä ja meillä on käytössä pitkälle automatisoidut kehitysympäristöt. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä ja Espoon Keilasatamassa. Töitä tehdään rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.

Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.

Ciniassa on reilu 200 työntekijää, joista noin puolet työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmisto-osaamisemme juuret ovat Kilosoftissa, joka liittyi Cinia-perheeseen viime vuonna. Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa ohjelmistohankkeissa ja kehittymään roolissasi entistä kovemmaksi asiantuntijaksi.

Hae heti

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, rekry@cinia.fi. Voit halutessasi liittää hakemukseesi työnäytteitäsi, viimeisimpiä projektejasi tai esim. GitHub-profiiliisi. Merkitse hakemuksen otsikkoon tehtävänimike ja paikkakunta, johon haet (Helsinki&Espoo).

Jos haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, lisätietoja saat Kimmolta: liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, puh. 040 552 9204.