facebook instagram linkedin2 twitter

Engineering with a difference

Etteplan

Etteplan on Suomen suurin teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien suunnittelun sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Tarjoamme näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. Asiakkaamme ovat alansa huippuyhtiöitä. Etteplanin työntekijänä pääset näkemään heidän tuotteensa pintaa syvemmältä.

Olemme todellinen insinööritalo: konsernissa työskentelee noin 2 500 asiantuntijaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta.

Etteplan tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Asiakkaiden monipuolisissa ja vaativissa projekteissa työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

Etsimme jatkuvasti kunnianhimoisia osaajia, joilla on katse horisontissa ja jalat tukevasti maan pinnalla. Tehtävänä voi olla mekaniikkasuunnittelija, automaatiosuunnittelija, sähkösuunnittelija, tekninen piirtäjä, tekninen kirjoittaja, sulautettujen järjestelmien suunnittelija, software designer tai moni muu.

Jos olet innovatiivinen ja motivoitunut ammattilainen, joka haluaa muuttaa maailmaa tekniikan avulla, tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Lähetä meille verkkohakemus ja CV:si tai avoin hakemuksesi.

Yrityksemme kasvaa nopeasti ja uusia työpaikkoja tulee hakuun jatkuvasti, joten pysy kuulolla. Löydät avoimet paikat osoitteesta: http://bit.ly/1LzuSBG.

www.etteplan.com