facebook instagram linkedin2 twitter

Frontend Developer

Cybercom

We are makers of tomorrow

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Väitämme, että olet tänäänkin käyttänyt kehittämiämme ja ylläpitämiämme palveluita, joten meillä pääset kehittämään loppukäyttäjille näkyvien, suosittujen ja tunnettujen yksityisen sekä julkisen puolen palveluja. Cybercomilla olet mukana kanssamme kehittämässä Suomen tulevaisuutta. Cybercomin Makerien kädenjälkeä löytyy esimerkiksi Väestörekisterikeskuksen suomi.fi verkkopalvelusta sekä Cybercomin GitHub-sivulta Cybercomin GitHub-sivulta.

Frontend-maker

Frontend-kehittäjänä Cybercomilla pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin asiakkaillemme. Meillä Cybercomilla tehdään aidosti hienoja juttuja asiakkaidemme kanssa yhteistyössä, joten työn vaihtelevuus ja monipuolisuus toteutuvat meillä kehittäjän työssä. Esimerkkejä tekemisestä Cybercomilla löydät muun muassa kotisivuiltamme ajankohtaisista uutisista. Kehitämme asiakkaillemme verkkopalveluita ja frontend-makerin rooli projekteissa on tärkeä.

Kehittäjänä Cybercomilla työskentelet tilanteen mukaan joko omalla toimistollamme tai asiakkaan tiloissa asiakasprojekteissa - joka tapauksessa ympärilläsi on kollegoina moniosaajia kehityksen eri osa-alueilta.

Odotuksia tulevalle fronttitekijällemme:

Kyseessä on frontend-kehittäjän työ, mutta tässä työssä sinua auttaa myös ymmärrys siitä, mitä konepellin alla tapahtuu ja minkälaisia osia moottoriin kuuluu. Frontend-kehittäjän roolissa menestyt mainiosti, mikäli työkalupakistasi löytyy osaamista seuraavista:

  • HTML5
  • Javascript
  • CSS
  • AngularJS
  • Linux on eduksi

Etsimme suurella motivaatiolla ja innostuneisuudella varustettua kehittäjää, jolla osaamisperusta on kunnossa. Ole meihin yhteydessä hakemuksen tai vaikka puhelun/sähköpostin muodossa ja kerro lisää itsestäsi. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisilla taustoilla.

Avainsanat: #frontend #HTML5 #Linux #agile #CSS #Javascript #AngularJS #cybercompeople #makersoftomorrow

MIKSI CYBERCOM?

Joukossamme vallitsee suuri arvostus työkavereita kohtaan, ja erään Cybercomilaisen sanoin arvostammekin toisissamme 'jäätävän jäykkää osaamista'. Meillä pääsee tekemään töitä kovien kovien ammattilaisten kanssa ja työkavereiden ammattitaitoon ja osaamiseen pystyy aina luottamaan.

Cybercomilla sinua odottavatkin erittäin asiantuntevat, rennot ja mukavat työkaverit, modernit toimistotilat Helsingin ja Tampereen ytimessä sekä kattavat henkilöstöedut, esimerkiksi laaja vapaa-aikaa koskettava sairauskuluvakuutus ja sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet. 

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen. Työssä on mahdollisuuksia oppia uutta ja palkitsemme esimerkiksi Open Source -projekteista, sisäisistä demoprojekteista sekä verkkokurssien suorittamisesta. Tällä hetkellä esimerkiksi neuroverkkojen ja koneoppimisen kurssit ovat suosittuja osaajiemme keskuudessa, kenties ne kiinnostavat sinuakin?

Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta ja asiakkailta
  • Luonteva kommunikointi ammattilaisten sekä ei-niin teknisten ammattilaisten kanssa
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin

Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltammeYoutube-kanavaltammeFacebook-sivultammeTwitteristämme sekä Instagramistamme

Hakemuksen pääset jättämään täällä: https://career.cybercom.com/jobs/31491-frontend-developer tai voit olla suoraan yhteydessä rekrytoijaamme Karoliina Heikkiseen etunimi.sukunimi@cybercom.com tai puh. 0503042682