facebook instagram linkedin2 twitter

Full Stack Developer

CGI

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Full Stack Developer

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt Full Stack Developer:ia, jolla on aiempaa kokemusta moderneista frontti- ja bäkkistäkeistä tai aitoa kiinnostusta oppia niistä enemmän. Tulet toimimaan tiiviisti osana DevSecOps-tiimiä, jossa yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa tulet rakentamaan ja ylläpitämään moderneja digitaalisia palveluita. Olemme innovatiivinen ja dynaaminen tiimi, työskentelemme ketterin menetelmin ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Tiimityytyväisyytemme on huippuluokkaa, joten tässä positiossa saat huippuporukan rinnalle. 

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen, koska emme halua pysähtyä, vaan etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat jatkuvasti kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto tai olet kohtapuoliin valmistumassa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Lisäksi odotamme sinulta seuraavanlaista osaamista ja kokemusta: 
• Frontti: modernit JavaScript-pohjaiset teknologiat/framet (esim. Angular/React/jQuery/CoffeeScript/SAP Fiori) sekä (esim. (CSS/SASS/Bootstrap/Responsive Web) 
• Vaihtoehtoisesti voit olla myös natiivi mobiiliteknologioiden osaaja (esim. Kotlin/Java tai Swift) 
• Bäkkäri: Java/Spring/Maven/Node.js 
• Rajapinnat: SOA/RESTful APIs 
• Caching (esim. Redis) 
• Tietokantojen perusteet (esim. PostqreSQL) 
• CI-työkalujen perusteet (esim. Jenkins) 
• Versionhallinnan perusteet (esim. GIT/SVN) 

Eduksi katsotaan lisäksi:
• Tuntemus ketteristä menetelmistä 
• Tuntemus konttiteknologioista, kuten Docker

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. 
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Laitila, +358 50 592 9540.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura viimeistään 11.2. mennessä klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää: 

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • CSS
  • Database Design
  • Java
  • Web Application Development