facebook instagram linkedin2 twitter

Harjoittelija, 3D-simulointi

Etteplan

Kesäharjoittelijahakumme on jälleen käynnistynyt! Rekrytoimme tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä useille toimistoillemme Suomessa. Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan Etteplanin arkeen ja sukeltamaan tekemiseemme pintaa syvemmälle. Saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä, oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattilaisen asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Parhaimmat kesätyöpaikat suunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n ninjoille sekä teknisen dokumentoinnin taikureille löydät Etteplanilta!

Harjoittelija, 3D-simulointi

Haemme Vantaan mekaniikkasuunnittelutiimiin harjoittelijaa mielenkiintoisiin 3D-simuloinnin tehtäviin. Pääset tekemään teollisuuden tuotannon 3D-mallinnuksia, -simulointeja ja -kehitystyötä.

Toivomme sinun olevan valmistumisen kynnyksellä oleva kone- ja laitesuunnittelun tai prosessitekniikan insinööri- tai DI-opiskelija, jolle on kertynyt jonkin verran 3D CAD-ohjeman osaamista. Eduksi on myös perustiedot tai ymmärrys seuraavista:

  • Python-ohjelmointi  
  • automaatio-osaaminen (teollisuusrobottien ohjelmointi, ohjelmoitava logiikka)
  • teollisuuden laitteistot (esim. elintarvike-, elektroniikka-, kemian-, kone- tai metallituoteteollisuus)
  • tilastolaskenta

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, mutta viimeistään 18.2.2018. Voit halutessasi esitellä meille itsesi myös lyhyen video-CV:n avulla, toiminnon löydät hakulomakkeestamme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana ja toimimme nopeasti kun sopivia tekijöitä löytyy. Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä, ota meihin toki yhteyttä! Department Managerimme Henri Laine (puh. 040 748 5393, henri.laine@etteplan.com) ja Teo Kostilainen (puh. 040 573 3132, teo.kostilainen@etteplan.com) vastaavat mielellään kysymyksiisi.