facebook instagram linkedin2 twitter

Harjoittelija, tekninen kirjoittaja

Etteplan

Kesäharjoittelijahakumme on jälleen käynnistynyt! Rekrytoimme tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä useille toimistoillemme Suomessa. Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan Etteplanin arkeen ja sukeltamaan tekemiseemme pintaa syvemmälle. Saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä, oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattilaisen asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Parhaimmat kesätyöpaikat suunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n ninjoille sekä teknisen dokumentoinnin taikureille löydät Etteplanilta!

Harjoittelija, tekninen kirjoittaja

Haemme harjoittelijaa teknisen kirjoittajan tehtävään Vantaan projektitiimin, joka palvelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia. Olemme kiinnostuneita erityisosaamisestasi, näkemyksistäsi, innovatiivisuudestasi ja teknisestä nerokkuudestasi.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva insinööri tai englannin kielen opiskelija. Työtehtävät sisältävät editointia, kirjoittamista sekä dokumentoinnin rakenteistamista, joten DITA:n ja rakenteisen dokumentaation perusteiden hallitseminen katsotaan eduksi.  

Erinomainen kommunikointitaito englanniksi ja suomeksi ovat edellytyksenä tehtävien menestykselliselle hoitamiselle kuten myös tarkkuus yksityiskohtien kanssa, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne. Olisi myös hienoa, jos sinulla olisi kokemusta projektiluontoisesta tekemisestä. Vaatimuksena on Office-työkalujen perusteiden hyvä hallinta.  

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, mutta viimeistään 4.3.2018. Voit halutessasi esitellä meille itsesi myös lyhyen video-CV:n avulla, toiminnon löydät hakulomakkeestamme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana ja toimimme nopeasti kun sopivia tekijöitä löytyy. Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä, ota meihin toki yhteyttä! Team Leader Heikki Hirsimäki (puh. 040 648 5284, heikki.hirsimaki@etteplan.com)vastaa mielellään kysymyksiisi.