facebook instagram linkedin2 twitter

Java Maker

Cybercom

We are makers of tomorrow

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Väitämme, että olet tänäänkin käyttänyt kehittämiämme ja ylläpitämiämme palveluita, joten meillä pääset kehittämään loppukäyttäjille näkyvien, suosittujen ja tunnettujen yksityisen sekä julkisen puolen palveluja. Cybercomilla olet mukana kanssamme kehittämässä Suomen tulevaisuutta. Cybercomin Makerien kädenjälkeä löytyy esimerkiksi Väestörekisterikeskuksen Suomi.fi verkkopalvelusta sekä Cybercomin GitHub-sivulta Cybercomin GitHub-sivulta.

Etsimme uusia Java Makereita joukkoomme!

Jos nautit Java-kehityksestä ja tunnet ohjelmistokehityksen maailman, niin saatat olla juuri oikea työkaveri meille. Meillä on käynnissä useita asiakasprojekteja, joissa teemme kehitystä ketterästi uusia teknologioita hyödyntäen. Asiakkaamme toimivat muun muassa media-, teollisuus- ja energia-aloilla sekä julkisella sektorilla.

Cybercom on myös aktiivinen avoimen lähdekoodin sanansaattaja, joten oma innostuneisuutesi avointa lähdekoodia kohtaan on plussaa. Uskomme, että asenne on tärkein ja uutta voi oppia koko ajan.

Etsimme Java-osaajia erilaisilla taustoilla, olit sitten juniori tai jo valmis Java-guru - liity porukkaamme!

MIKSI CYBERCOM?

Joukossamme vallitsee suuri arvostus työkavereita kohtaan, ja erään Cybercomilaisen sanoin arvostammekin toisissamme 'jäätävän jäykkää osaamista'. Meillä pääsee tekemään töitä kovien kovien ammattilaisten kanssa ja työkavereiden ammattitaitoon ja osaamiseen pystyy aina luottamaan.

Cybercomilla sinua odottavatkin erittäin asiantuntevat, rennot ja mukavat työkaverit, modernit toimistotilat Helsingin ja Tampereen ytimessä sekä kattavat henkilöstöedut, esimerkiksi laaja vapaa-aikaa koskettava sairauskuluvakuutus ja sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet.

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen. Työssä on mahdollisuuksia oppia uutta ja palkitsemme esimerkiksi Open Source -projekteista, sisäisistä demoprojekteista sekä verkkokurssien suorittamisesta. Tällä hetkellä esimerkiksi neuroverkkojen ja koneoppimisen kurssit ovat suosittuja osaajiemme keskuudessa, kenties ne kiinnostavat sinuakin?

Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta ja asiakkailta
  • Luonteva kommunikointi ammattilaisten sekä ei-niin teknisten ammattilaisten kanssa
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin

Ohjelmistoarkkitehtimme Juhan sanoja lainaten, "Eli mikäli olet tyyppinä ratkaisukeskeinen, kiinnostunut uuden oppimisesta ja pystynyt katsomaan boksin ulkopuolelle, niin pärjäät ja viihdyt varmasti." Juhan uratarinan pääset lukemaan täältä: https://www.cybercom.com/fi/Suomi/Yritys/makers-of-tomorrow/

Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltamme, Facebook-sivultamme, Twitteristämme sekä Instagramistamme!

Hakemuksen pääset jättämään täällä: https://career.cybercom.com/jobs/26463-java-maker tai voit olla suoraan yhteydessä rekrytoijaamme Karoliina Heikkiseen etunimi.sukunimi@cybercom.com tai puh. 0503042682