facebook instagram linkedin2 twitter

JUNIOR JAVA DEVELOPER

Cinia

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittää osaamistasi uusien vaativien järjestelmähankkeiden parissa kokeneiden kollegoiden rinnalla. Etsimme Junior Developeria, jolta löytyy osaamista olio-ohjelmoinnista, janoa ja kykyä omaksua uusia asioita sekä uteliasta asennetta.

Tulet työskentelemään hankkeissamme Helsingin Käpylän ja/tai Espoon Keilasataman toimistoissamme. Cinian tiimissä pääset rakentamaan operatiivisia järjestelmiä, joihin kohdistuu korkeita käytettävyys-, tietoturvallisuus- ja suorituskykyvaatimuksia. Teemme kehitystyötä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten saat ensikäden kosketusta siihen mitä digitalisaatio tarkoittaa energia-alalla, terveydenhuollossa, liikenteen- ja logistiikan alueella tai valmistavan teollisuuden eri yrityksissä.

Junior Developerin roolissa pääset työskentelemään ketterillä menetelmillä moderneja teknologioita ja nykyaikaisia kehitysympäristöjä hyödyntäen. Aluksi toteutat oman taitotasosi mukaisesti helpompia ohjelmointitehtäviä, mutta kun osaamisesi kehittyy, saat sopivissa annoksissa lisää vastuuta ja haasteita. Kaikissa tilanteissa työskentelyn tukena on Cinian huippuammattilaisista koostuva joukkue.

Ideaalihakijamme on tekniseltä koulutusalalta juuri valmistunut tai valmistumassa oleva opiskelija, jolla on osaamista Javasta ja Spring-sovelluskehyksestä. Lisäksi odotamme tietokantaosaamista (SQL) sekä perusosaamista myös käyttöliittymäteknologioista (HTML5, CSS, Javascript). Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on se, miten pystyt osoittamaan oppimishalusi, intosi ja asenteesi työntekoon. Mikäli työkokemusta on karttunut vähemmän, haluaisimme nähdä portfoliosi opiskelutöistä ja/tai vapaa-ajan projekteistasi.

Tiivistäen hakemallamme henkilöllä on siis:

  • Teknisen alan koulutustausta

  • Osaamista olio-ohjelmoinnista (Java)

  • Joko työkokemusta vastaavasta tehtävästä tai vahvaa harrastuneisuutta

  • Oppimishaluinen, sosiaalinen ja utelias asenne

  • Systemaattinen ja järjestelmällinen työote

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi
ohjelmistoteknologioista ja kehitystyökaluista.

on kaikki laajempi ymmärrys ja/tai aikaisempi työkokemus muista

Hae heti

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@cinia.fi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Merkitse hakemuksen otsikkoon tehtävänimike ja paikkakunta, johon haet (Helsinki&Espoo).

Jos haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, saat lisätietoja Kimmolta: liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, puh. 040 552 9204.