facebook instagram linkedin2 twitter

Junior testiautomaatioasiantuntija

Qentinel

Juniorista testiautomaation asiantuntijaksi – Espoo ja Hyvinkää

Rakastatko koodaamista? Haluatko kehittyä siinä huippuosaajaksi? Arvostatko ohjelmistoissa hyvää laatua ja luotettavuutta? Tule mukaan alan parhaimpien testiautomaatioasiantuntijoiden joukkoon kehittämään markkinoiden edistyksellisimpiä testiautomaatioratkaisuja!

Me rakennamme edelläkävijäratkaisuja asiakkaillemme useilla eri toimialoilla. Olemme nyt etsimässä oppimishaluista ja aktiivista junior-asiantuntijaa testiautomaation pariin. Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa.

Olemme kansainvälistyvä yritys. Meillä on matala hierarkia ja tekemisen meininkiä. Sinulle tarjoamme henkilökohtaisen koulutusbudjetin ja uniikkeja virkistystapahtumia. Sinulla on mahdollisuus valita omia työvälineitä ja osallistua sisäisen oppimisverkoston toimintaan.

Sinulta toivomme:

  • (Python) ohjelmointitaitoa ja aitoa intoa ohjelmointiin
  • Kiinnostusta kokeilla erilaisia työkaluja ja teknologioita
  • Kiinnostusta laadunvarmistusta ja testausta kohtaan
  • Halua oppia ja kehittyä ammattilaisena
  • Hyvää suomen suullista ja kirjallista taitoa
  • Tulet toimeen myös englanniksi

Plussaksi katsomme:

  • CI ja Jenkins-kokemuksen
  • Testauskokemuksen

Työpaikan sijainti: Espoo tai asiakkaallamme Hyvinkäällä

Laita hakemus ja CV osoitteeseen recruit@qentinel.com. Lisätietoja voit kysyä samasta osoitteesta tai soita meille p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Keitä me olemme

Qentinel on suomalainen, laadun johtamiseen ja varmistamiseen erikoistunut yritys. Laatufilosofiamme mukaan tuotteen tai palvelun laatu tarkoittaa kykyä tuottaa arvoa. Palvelemme yrityksiä, jotka haluavat maksimoida kehitysinvestointiensa arvon, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää digitalisoitumisen mahdollisuudet. Olemme olleet perustamisestamme lähtien alan aktiivinen kehittäjä ja nykyisin merkittävä kansainvälistyvä toimija.

Laatu on etumatkaa.