facebook instagram linkedin2 twitter

Kesäharjoittelija tuulivoiman projektikehitysryhmään

Pöyry

Konsultointi. Suunnittelu. Projektit. Käytön tuki.
Järkevimmät ratkaisut energiantuotantoon, sähkön siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, kemianteollisuuteen ja biojalostukseen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, väyläinfraan, ympäristöön sekä vesihuoltoon.
5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 130 toimistoa.

Haemme nyt Pöyryn Energia-liiketoimintayksikköön Vantaalle  

KESÄHARJOITTELIJAA TUULIVOIMAN PROJEKTIKEHITYSRYHMÄÄN 

Tehtäviisi kuuluvat osallistuminen tuulivoimaan liittyvien kotimaisten sekä kansainvälisten suunnittelu- ja konsultointiprojektien toteuttamiseen osana projektiryhmää. Tehtäviisi sisältyy muun muassa tuulimittausdatan käsittelyä, tuotantoarvioiden ja hankekannattavuuksien laskennassa avustamista sekä tuulivoimahankkeiden asiantuntijatehtäviä. Teet yhdessä teknisten asiantuntijoiden ja ympäristöasiantuntijoiden kanssa myös tuulipuistojen suunnittelua ja erilaisia teknisiä selvityksiä.

Odotamme sinulta  

  • Tehtävään soveltuvia loppuvaiheen korkeakouluopintoja (esimerkiksi meteorologia, energiatekniikka tai ympäristötekniikka) suoritettuna hyvällä opintomenestyksellä
  • Laskentaohjelmistojen vahvaa ja nopeaa omaksumiskykyä
  • Kiinnostusta tuulivoimaan, energiantuotantoon ja meteorologiseen analyysiin
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito (erityisesti ruotsi) katsotaan eduksi.
  • Kykyä selkeään kirjalliseen ilmaisuun, kuten erilaisten raporttien kirjoittaminen


Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ja näköalapaikan tuulivoima-alalle johtavassa kansainvälisessä energia-alan yrityksessä, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä mukavan työympäristön.

Lähetä hakemuksesi, opintosuoritusotteesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.2.2018 mennessä osoitteessa http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/kesaharjoittelija-poyry-energia-vantaa.