facebook instagram linkedin2 twitter

Kesäharjoittelijoita

Sweco

Haemme eri puolille Suomea tekniikan opiskelijoita

HARJOITTELIJOIKSI

monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Kesäharjoittelu on ensimmäinen askel ammattiurallesi ja urapolullesi Swecolla – haluamme sitoutua sinuun ja kehittämiseesi urasi alusta alkaen.  

RAKENNESUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA ERI PUOLILLE SUOMEA

Rakennesuunnittelun tehtävissä pääset osana tiimiä piirtämään ja mallintamaan rakenteita erilaisten suunnitteluohjelmien avulla. Sinulla on mahdollisuus työstää niin betoni-, teräs- kuin puurakenteitakin. Mahdollisesti pääset myös tekemään laskentaa oman osaamisesi puitteissa, ja tässä tuet muuta tiimiä.
Lue lisää ja hae: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/rakennesuunnittelijaharjoittelijoita/

TUTKIJA/LAADUNVARMISTAJA -HARJOITTELIJOITA HELSINKIIN

Haemme harjoittelijoita sisäilmatutkimuksen monipuolisiin tehtäviin. Työ on ajoittain fyysisestikin kuormittavaa kenttäolosuhteissa tehtävää työtä, kuten rakennustyömaalla tehtäviä mittaus- ja tutkimustehtäviä. Aluksi toimit kokeneemman tutkijan työparina.
Lue lisää ja hae: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/tutkijalaadunvarmistaja--harjoittelijoita/

BETONIASIANTUNTIJAHARJOITTELIJA VANTAALLE

Harjoittelijana toimit mm. betonin laadunvarmistukseen, betonirakenteiden kuntotutkimuksiin ja vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Tehtävään sisältyy monipuolista asiakasyhteistyötä ja mahdollisuuksia oppia ja kehittyä työssä.
Lue lisää ja hae: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/asiantuntijaharjoittelija/

KORJAUSRAKENTAMISEN VALVOJAHARJOITTELIJOITA HELSINKIIN

Työnkuvasi kattaa pääasiassa asuinrakennusten linjasaneeraushankkeiden valvonta- ja asiantuntijatehtäviä sekä avustavia rakennuttamistehtäviä.
Lue lisää ja hae: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/korjausrakentamisen-valvojaharjoittelijoita/

Meillä työskentely

”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä 2017 Greete Ani)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Tutustu harjoittelijan työhön Swecolla Arttu Kaukosen kertomana: https://www.youtube.com/watch?v=SKUv6ywmlv8

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluat kehittyä rakennus-/suunnittelualan asiantuntijana. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, halua ratkaista ongelmia ja erityisesti halua oppia uutta. Aiempi työkokemus ei ole pääasia, vaan oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Lisätiedot ja hakeminen

Hae paikkoja kotisivuillamme: http://www.sweco.fi/tyopaikat

Kesätyöhakumme on avoinna 11.2.2018 asti, mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopea.  

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.