facebook instagram linkedin2 twitter

Myyntiedustajia

Sector Alarm Suomi

Haemme nyt aktiivisia myynnin osaajia vahvistamaan kasvutarinaamme
Euroopan toiseksi suurin kotihälytysjärjestelmien tarjoaja on nyt myös Suomessa. Haemme monipuolisia myynnin osaajia vahvistamaan organisaatiotamme Vantaalla, Jyväskylässä ja Tampereella.

Sector Alarm on oikea paikka Sinulle, joka haluat hyödyntää myyntiosaamistasi kehittyvällä ja kasvavalla tulevaisuuden toimialalla. Arvostamme vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja näyttöä tuloksellisesta työskentelystä. Kyky kartoittaa asiakkaan tarpeet ja luoda arvoa palveluillamme ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Sinua ajaa eteenpäin halu haastaa itseäsi ja nälkäinen asenne.

Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja taata turvallisempi arki kodin turvallisuuspalveluillamme. Työnkuvaasi kuuluu niin omien asiakastapaamisten bookkaaminen kuin toteuttaminen. Työssä onnistuminen edellyttää tahtoa työskennellä asiakkaiden parissa, kykyä ratkaista ongelmia sekä janoa tuloksentekoon.

Odotamme kaikilta työntekijöiltämme halua tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Työntekijöitämme vie eteenpäin tavoitteellinen työskentelyote ja tarve itsensä kehittämiseen. Sitoudut tavoitteisiisi ja toteutat ne suunnitelmallisesti. Arvostamme näyttöä onnistuneesta ja tavoitteellisesta asiakastyöstä. Koska kaikki työntekijämme käyvät läpi kattavan koulutusohjelman, aiempi kokemus kodinturvallisuudesta tai tekninen osaaminen eivät ole välttämättömyyksiä. Tehtävä edellyttää, että elämäntilanteeseesi sopii joustavat, iltapäiviin ja iltoihin painottuvat työskentelyajat. Valituille hakijoille tehdään taustatarkastus.
Tarjoamme
Me arvostamme myyntiä ja sen tekijät ovat avainpelaajiamme. Haluamme auttaa sinua kehittämään itsestäsi entistä paremman tuloksentekijän, minkä takia organisaatiossamme panostetaan koulutukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Meillä olet osa tarmokasta, yhdessä eteenpäin menevää tiimiä. Kansainvälisenä ja vakavaraisena yrityksenä tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia ja turvallisen työpaikan. Jos arvostat itsenäistä ja vastuullista työnkuvaa, mutkatonta työyhteisöä ja energistä tekemisen meininkiä, tulet viihtymään meillä.

Ilmoita itsesi meille ja kerro, miksi haluat olla osa kasvavaa Sector Alarmia. Täytä hakemus heti osoitteessa http://www.sectoralarm.fi//meilletoihin/avoimet-tyopaikat/myynti/

Lisätietoja
Tytti Niskanen
Recruiter Sales
040 075 29 63