facebook instagram linkedin2 twitter

Sales Manager

Vainu

Vainu on yksi Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä. Olemme kasvaneet kahdessa vuodessa kolmen hengen startupista lähes 70 henkilön kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Rakennamme 100 miljoonan yrityksen tietokantaa ja tavoitteenamme on muuttaa tapaa, jolla yritykset tekevät B2B-myyntiä - päästäksemme tavoitteisiimme vahvistamme jatkuvasti myyntitiimiämme. Softamme on myyjän paras kaveri, ja me vainulaiset autamme asiakastamme myymään fiksummin, nopeammin ja paremmin. Palveluamme käyttää B2B-yritykset globaaleista pörssiyrityksistä kasvaviin startupeihin.

Haemme ihmisiä, joilla on palava halu ja kyky kehittyä, ja jotka ovat kiinnostuneita ihan uudesta tavasta tehdä B2B-myyntiä (#smartbound).

Olet osa Vainun myyntitiimiä, joka on vastuussa yrityksemme jatkuvasta kasvusta ja uusien asiakkaiden hankinnasta. Työtehtäväsi ulottuvat prospektoinnista asiakkaaksi saattamiseen, ja vastaat myös itsenäisesti omista asiakkaistasi. Teet myynti- ja asiakastyötä erittäin modernisti parhaiden mahdollisten työkalujen avustamana. Me Vainulla rakennamme Vainua intohimoisesti ja odotamme, että myös sinä haluat panostaa työuraasi ja olet valmis kantamaan sekä myynti- että asiakasvastuun. Emme piiloudu jargonien taakse vaan olemme kiinnostuneita tuloksista. Tähän asti olemme kasvaneet noin 15 % kuukausivauhtia, joka tarjoaa kehitysmahdollisuuksia myös hyvin suoriutuville yksilöille.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Hyviä tuloksia Suomen markkinoilla tekevillä henkilöillä on mahdollisuus muuttaa ulkomaille laajentumisen myötä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tukholmassa ja Amsterdamissa. Loppuvuoden aikana avaamme ensimmäisen toimiston myös Yhdysvaltoihin.

Haastattelemme jo hakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi!

Vainu on paras kaverisi, tehokkain markkinointiassistenttisi ja organisaatiosi alipalkatuin työntekijä. Se löytää tulevat asiakkaasi ennen kilpailijoitasi ja ilmoittaa aina, kun jossakin on avautunut ostoikkuna.

 

https://emp.jobylon.com/jobs/6491-vainuio-helsinki-sales-manager/