facebook instagram linkedin2 twitter

Security Expert - Kodinturva-asiantuntija, Helsinki

Verisure

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja pidätkö ihmisläheisestä työstä? Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi? 

Meillä olisi tarjolla vakituinen työtehtävä osana huipputiimiä innovatiivisten ja jatkuvasti kehittyvien palveluiden ja tuotteiden parissa yrityksessä, jossa tulosta tehdään aidolla tiimihengellä!

Me Verisurella olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen Suomessa jo yli 25 vuotta. Verisuren oman hälytyskeskuksen ammattimaisesti valvomat murto- palo- ja vuototurvajärjestelmämme turvaavat jo yli 70 000 asiakkaamme kotia Suomessa. 

Henkilöasiakaspuolen myyntimme on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana 110 % ja toimintamme jatkaa edelleen vahvaa kasvuaan.

Etsimme nyt Helsinkiin SECURITY EXPERT - KODINTURVA-ASIANTUNTIJAA tukemaan voimakasta kasvuamme.

Security Expertinä kontaktoit kasvotusten alueesi perheitä, teet kotien turvakartoituksia ja autat perheitä valitsemaan heidän kotiinsa parhaiten sopivan kodinturvaratkaisun. Huolehdit myös järjestelmän asennuksesta sekä asiakkaiden opastamisesta järjestelmän käytössä.

Tutustu Security Expertin työhön tarkemmin alla olevalta videolta: 

https://www.youtube.com/watch?v=-7cl0tZSrKM&list=PLML9AAI-uD8nTy8euQyDtpTootVZLlUsK&index=2

Olet etsimämme henkilö, jos pidät aktiivisesta myyntityöstä ja sinulla on kiinnostusta kodinturva-asioita kohtaan. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta tai teknistä ossaamista vaan tavoitteellinen ote työhön, asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot takaavat tehtävässä menestymisen. 

Sinulla tulee olla myös sujuva suomen kielen taito, B-ajokortti ja nuhteeton tausta. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja edellyttää työskentelyä ilta-aikaan klo 12-20 välillä.  

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan myynti- ja asennuskoulutuksen Verisuren Sales Academy:ssä, varmistaaksemme, että onnistut työssäsi
  • Varman pohjapalkan, kannustavat myyntiprovisiot ja vakaan yrityksen kilpailukykyiset edut mm. työsuhdeauton
  • Vahvasti kasvavan organisaation tuomat mahdollisuudet edetä urallasi esimerkiksi esimies- tai koulutustehtäviin
  • Mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden parissa kodinturva-alan markkinajohtajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Ilari Aaltonen 040-5177079

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: https://my.teamio.com/recruit/public/vacancy?uid=40a67993-4d36-4150-a78b-f35c26e868cc&rps=202&generatedAt=1515767612295

Katso myös alta mitä työntekijämme sanovat työskentelystä Verisurella

https://www.youtube.com/watch?v=Pk_a3TQ1jr8&index=4&list=PLML9AAI-uD8nTy8euQyDtpTootVZLlUsK