facebook instagram linkedin2 twitter

Testausautomaation kesäharjoittelija

Comiq

Oletko tietotekniikan tai vastaavan koulutusalan vähintään toisen vuoden opiskelija ja etsit kesäharjoittelupaikkaa? Osaat jo hieman koodata ja olet kiinnostunut oppimaan miten ohjelmistoista etsitään virheitä sekä miten virheiden etsintä automatisoidaan, jottei käyttäjien tarvitse tuskastua huonosti toimivan ohjelmiston kanssa? Jos sinua vie eteenpäin aito kiinnostus ohjelmointiin ja olet kiinnostunut ohjelmistotestauksen automatisoinnista tai jatkuvan julkaisun (DevOps) toimenpiteistä, voit hyvinkin ottaa urataipaleesi ensiaskeleet meillä Comiqilla.

Meitä comiqlaisia on jo lähes 70 ja nyt etsimme kesäharjoittelijaa tulevalle kesälle 2018.

Tyypillisesti testauspäällikkömme ja tekniset testaajamme työskentelevät asiakkaidemme projekteissa osana asiakkaamme projektitiimiä, mutta kesäharjoittelijamme aloittavat työskentelynsä toimistoltamme. Pääset mukaan testausautomaatioon ja DevOps-osaamiseen keskittyvään koulutusohjelmaan, ja ennen kaikkea kehittämään osaamistasi alan kovimpien osaajien joukossa. Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia pankki- ja vakuutusalan, teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä.

Näillä eväillä olet uusi comiqlainen – ainakin kesän ajan ja toivottavasti pidempäänkin

Etsimme uusiksi comiqlaisiksi osaajia, jotka haluavat kehittää itseään kanssamme. Olet moninaisia haasteita etsivä testauksesta tai ohjelmoinnista kiinnostunut henkilö, jolla on työkokemusta tai harrastuneisuutta ohjelmistotestauksesta tai ohjelmistokehityksestä.

Osaamispotentiaalin rinnalla vähintään yhtä tärkeää meille on, miten sovit porukkaamme. Olemme nimittäin poikkeuksellisen yhteisöllinen porukka. Huumorimme on luovaa ja joskus saatamme jutella muustakin kuin työasioista. Vaikka olemme kaikki omanlaisiamme, meitä yhdistää aito into omaan työhön, jatkuvaan oppimiseen ja osaamisemme jakamiseen muulle tiimille.

Kesän 2016 harjoittelijamme kokemuksia

Haluaisitko tietää tarkemmin, mitä työharjoittelu sisältää ja millainen porukka olemme? Kesän 2016 harjoittelijamme Samin kokemuksia ja fiiliksiä voit lukea täältä >> http://www.behindthejobscenes.com/qa-comiq

Lisätietoja siitä millaisia mahdollisuuksia Comiqilla on kesäharjoittelun jälkeen voit katsoa Markuksen videosta: https://www.youtube.com/watch?v=-mTiBsmwSgY

Seuraavaksi

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si meille, niin olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksestasi. Haku päättyy viimeistään 11.2.2018, mutta älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi ja edistämme rekrytointia koko hakuajan. Rekrytointiprosessimme rakentuu ohjelmointiharjoituksen tekemisestä, videohaastattelusta, ryhmähaastattelusta sekä yksilöhaastattelusta. Prosessi kokonaisuudessaan kestää hakuajan loppumisesta alkaen noin kuukauden. Ajatuksemme on, että voisit aloittaa meillä toukokuun aikana.

Comiq on voimakkaasti kasvava, nuorekas ja dynaaminen ohjelmistojen laadun parantamiseen ja projektinhallintaan erikoistunut yritys. Työskentelemme asiakkaidemme merkittävissä ohjelmistohankkeissa testauksen, vaatimusten ja projektinhallinnan tehtävissä. Tällä hetkellä comiqlaisia on jo lähes 70. Työnantajana Comiq on ainoa laadunvarmistuksen yritys, joka on menestynyt Great Place to Work -kyselyssä. Meillä ihmisiä pidetään arvossa ja tavoitteenamme on olla paras työpaikka comiqlaisille. Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.comiq.fi.