facebook instagram linkedin2 twitter

Tuotannonsuunnittelija

Millog

Haemme TUOTANNONSUUNNITTELIJAA Riihimäelle sähkömekaniikkaosastolle

Työssäsi vastaat Riihimäen yksikön sähkömekaniikkaosaston kunnossapitotöiden tuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta sekä osallistut tähän liittyvän toiminnan kehittämiseen, seurantaan ja raportointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnossapitovastuullisten, hankinnan ja työnjohdon kanssa ja tehtävässä menestyminen edellyttääkin hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn, systemaattista ja kehityslähtöistä ajattelutapaa, muutaman vuoden kokemusta vastaavista tuotannon esimies- ja/tai suunnittelutehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (ins/tekn). Tehtävä vaatii myös hyvää tietojärjestelmäosaamista (SAP, Lotus Notes ja Microsoft Office-ohjelmat).

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa ja vakaassa toimintaympäristössä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Mika Inkinen puh. 040 315 7268, mika.inkinen@millog.fi ja yksikön päällikkö Kai Kallio kai.kallio@millog.fi, puh. 040 315 7737.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.1.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.