facebook instagram linkedin2 twitter

AKTIA PANKKI OYJ

Aktia elää digitalisaation murroksessa, ja kehitymme asiakkaiden tarpeiden ja odotusten mukaan. Uudet ja kehitysvaiheessa olevat digitaaliset palvelut antavat asiakkaille yhä enemmän mahdollisuuksia hoitaa pankkiasioitaan helposti silloin kun heille itselleen sopii.

Näin voimme tarjota yhä laadukkaampaa ja laajempaa taloudellista neuvonantoa kasvotusten, puhelimitse tai verkon kautta.  Aktian visio on olla perheiden ja heidän yritystensä paras taloudellinen neuvonantaja ja näin helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa talousasioissa. Strategiaan kuuluvat henkilökohtainen palvelu ja tavoitettavuus, eli yhteydenoton pitää olla helppoa.

Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme tueksemme hyvinvoivan, osaavan ja sitoutuneen henkilöstön, siksi panostamme henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä esimiestyön jatkuvaan kehittämiseen. Toimintamme ohjaavat Aktian arvot vastuullinen, turvallinen ja inhimillinen.

Aktia tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja erinomaisen tilaisuuden työskennellä ja kehittyä ammatillisesti rahoitusalalla. Aktialaisia yhdistäviä ominaisuuksia ovat halu kehittyä, vastuuntunto ja yhteistyökyky. Näistä ominaisuuksista ja ennen kaikkea työntekijöiden motivaatiosta ja aidosta kiinnostuksesta rakentuu sitoutunut, asiantunteva Aktia!

Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 300 000 asiakasta, joiden palvelusta 47 konttorissa, verkossa ja puhelimitse vastaa lähes 1000 aktialaista.

Aktian osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta löydät osoitteesta www.aktia.com.

Osallistu Contact Forum kilpailuumme ottamalla messujen paras/hauskin tilannekuva ja voita hienoja palkintoja! Osallistu kilpaluun julkaisemalla kuva Instagramiin #duuniinaktiaan