facebook instagram linkedin2 twitter

BITTIUM

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä.

Bittium on mukana RekryKainuun osastolla. Bittiumin avoimet työpaikat löydät osoitteesta jobs.bittium.com. Tutustu: www.bittium.com

Bittium etsii tiimeihinsä ohjelmistosuunnittelijoita useisiin erilaisiin tuotekehitys- ja asiakasprojekteihin. Bittiumille tullessasi voit olla kokenut konkari tai juuri opinnot valmiiksi saanut juniori. Avainsanoja tehtäviin liittyen ovat muun muassa C/C++, Python, Java, Sulautetut Järjestelmät, Linux, Android, 5G, Security, Connectivity, Medical, Tekoäly, Koneoppiminen.