facebook instagram linkedin2 twitter

CINIA

Me Ciniassa tiedämme, miten verkko-osaaminen yhdistetään ICT-palveluihin tavalla, joka synnyttää älykkäitä, asiakaskohtaisia ratkaisuja. Tarjoamme verkko-, järjestelmä- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen ja parantavat maailman toimivuutta.

Haemme joukkoomme lisää osaajia - tällä hetkellä erityisesti ohjelmistoalalta.

Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä suomalaisessa yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Meillä tehdään ahkerasti töitä ja kehitytään tekemällä haasteellisia projekteja kokeneiden ja lahjakkaiden kollegoiden kanssa. Jaamme osaamista keskenämme ja pidämme huolen siitä, että asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua.

Meillä on töissä noin 200 oman alansa ammattilaista, joista noin puolet työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmisto-osaamisemme juuret ovat Kilosoftissa, joka liittyi Cinia-perheeseen vuonna 2015.

 

Meillä pääset tekemään töitä mm. kriittisten järjestelmien kehityksessä, korkean turvallisuustason ratkaisuissa ja laajojen integraatioiden toteuttamisessa. Olet tärkeässä roolissa rakentamassa tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä mm. teollisuuden, liikkuvan kaluston, finanssisektorin, julkishallinnon sekä terveys- ja hyvinvointialan hankkeisiin.

Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä ja mukavassa porukassa. Töitä tehdään sitoutuneesti, mutta pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa niin, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.

cinia.fi/rekry