facebook instagram linkedin2 twitter

COMATEC

Comatec Group on johtava suomalainen teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja tarjoava insinööritoimisto. Meillä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Työllistämme noin 500 henkilöä 20 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Puolassa, Ruotsissa ja Intiassa. Comatec tunnetaan haastavien toimeksiantojen onnistuneesta toteutuksesta ja siitä, että sen ratkaisut perustuvat aina ajanmukaiseen ja koeteltuun teknologiaan.

Tarvitsemme osaajia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä projektinhallintapalveluihin. Lisäksi osaamisalueisiimme kuuluvat asiantuntijapalvelut, joihin tarvitsemme uusia osaajia esimerkiksi testaukseen, tekniseen laskentaan, tuoteturvallisuuteen sekä elinkaaripalveluihin.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa, monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä innovatiivisten huippuosaajien parissa. Pääset kehittämään osaamistasi haastavissa projekteissa työskennellessäsi teknologiateollisuuden asiakkaillemme, joihin kuuluu suurin osa merkittävimmistä alan toimijoista Suomessa. Urallasi voit kehittyä asiantuntijana, projektiosaajana tai esimiehenä. Sinulla on mahdollisuus kehittää myös kansainvälistä osaamistasi toimimalla kansainvälisissä projekteissamme.  Henkilöstömme osaamista kehitämme työssäoppimisen ja osaamisen jakamisen ohella myös erilaisten koulutusohjelmien ja valmennusten avulla. Jatkuva oppiminen onkin yksi Comatec Groupin arvoista.

Jos kiinnostuit meistä työnantajana, tule tutustumaan meihin Contact Forumin osastollemme tai lähetä hakemuksesi osoitteessa www.comatec.fi/avoimet-tyopaikat/.