facebook instagram linkedin2 twitter

COMIQ

Comiq on asiantuntijapalveluita asiakkailleen tarjoava laadunvarmistukseen ja DevOpsiin erikoistunut yritys.

Asiakkaamme ovat suuria suomalaisia pankki- ja vakuutusalan sekä teollisuuden yrityksiä. Yleisimmin meillä toimitaan konsulttina asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla ja projektit kestävät tyypillisimmin puolesta vuodesta vuoteen. Pienemmissä projekteissa edustat ainoana comiqlaisena, isommissa meiltä voi lähteä paikan päälle useampikin asiantuntija.

Haluamme olla sinulle paras työpaikka. Niinpä kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimuuden ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Comiqilla viihdytään ennen kaikkea hyvän hengen vuoksi. Vaikka comiqlainen viettää valtaosan työajastaan asiakkaidemme tiloissa, tarjoamme silti mahdollisuuden olla yhteydessä muiden comiqlaisten kanssa päivittäin.

Etsimme uusia comiqlaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja edistyä urallaan kanssamme. Etsit haasteita, olet kiinnostunut ohjelmoinnista ja sinulla on joko työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua kokemusta ohjelmistokehityksestä. Olet valmis opettelemaan uutta ja panostamaan aikaasi kykyjesi kasvattamiseen. Työskentelemme asiakkaidemme projekteissa ja useimmiten heidän tiloissaan, joten tietty määrä itseohjautuvuutta ja itseluottamusta on myös tarpeen.

Osaamisen rinnalla vähintään yhtä tärkeää meille on, miten sovit porukkaamme. Olemme nimittäin poikkeuksellisen yhteisöllinen porukka. Huumorimme on luovaa ja joskus saatamme jutella muustakin kuin työasioista.

Etsimme sekä vastavalmistuneita vakituiseen työsuhteeseen että kesätyöntekijöitä kesäksi 2018.

Lue lisää Comiqista www.comiq.fi/rekry ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Comiq

Instagram: @comiqoy

Twitter: @comiqoy