facebook instagram linkedin2 twitter

CYBERCOM

We are Makers of Tomorrow

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Tarjoamme valmistumisvaiheessa oleville ja valmistuneille joustavia työskentelymahdollisuuksia ohjelmistojen suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Etsimme osaajia ohjelmistokehityksen sekä ohjelmistoarkkitehtuurin pariin. Työkaluina meillä on mm. Angular, Scala, Clojure, Java-teknologiat, Scrum ja DevOps. Asiakkaamme toimivat media-, teollisuus- ja energia-aloilla sekä julkisella sektorilla. 

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen. Työssä on mahdollisuuksia oppia uutta ja palkitsemme esimerkiksi Open Source -projekteista, sisäisistä demoprojekteista sekä verkkokurssien suorittamisesta.

Ohjelmistoarkkitehtimme Juhan sanoja lainaten, "Mikäli olet tyyppinä ratkaisukeskeinen, kiinnostunut uuden oppimisesta ja pystynyt katsomaan boksin ulkopuolelle, niin pärjäät ja viihdyt varmasti Cybercomilla.” Lisää Maker-tarinoita voit lukea täältä: https://www.cybercom.com/fi/Suomi/Yritys/makers-of-tomorrow/

#Makersoftomorrow #Cybercompeople

Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme:

www.cybercom.fi & http://career.cybercom.com