facebook instagram linkedin2 twitter

DIGIA

Digia on kannattavasti kasvava suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Vahvuutemme on syvä osaaminen organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Vahvan pohjan päälle rakennamme käyttäjien kiittämiä digitaalisia palveluja.

Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä vakavuudella ja intohimolla. Työkalupakistamme löytyvät muun muassa Java, .NET, NodeJS, ReactJS ja AngularJS. Meillä on myös Docker- ja DevOps -osaamista. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Projektimme vaikuttavat koko yhteiskuntaan, ja työlläsi on merkitystä, jonka näet omassa ja läheistesi arjessa päivittäin.

Meitä digialaisia on yhteensä noin 850. Toimimme Suomessa Helsingissä, Jyväskylässä, Raumalla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa ja Turussa sekä Ruotsissa Tukholmassa. Lue lisää meistä osoitteessa www.digia.com.