facebook instagram linkedin2 twitter

DUUNITORI

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Duunitori etsii avoimia työpaikkailmoituksia eri lähteistä ja tarjoaa ne työnhakijoille helposti yhdestä osoitteesta: http://duunitori.fi

Työpaikkoja voi etsiä nimikkeen, työnantajan ja sijainnin mukaan. Palvelusta löytyvät kesätyöt, harjoittelupaikat ja kokoaikaiset työpaikat helposti ja nopeasti. Lisäksi työpaikkoja ja työelämäuutisia voi seurata Duunitorin some-verkostossa Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä ja Instagramissa.

Työnhakuvinkkejä ja työnantajaesittelyjä

Duunitorilta löytyy avoimien työpaikkojen lisäksi työelämäuutisia, työnantajaesittelyjä sekä kattava työnhakuopas. Tavoitteenamme on auttaa työnhakijoita löytämään heille sopivia uramahdollisuuksia ja tuoda työnantajia lähemmäs työnhakijoita. https://duunitori.fi/tyoelama/

Työnantajille

Duunitori on aktiivinen työpaikkamedia, joka tavoittaa tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ja uudenlaiset ratkaisut onnistuneeseen rekrytointiin. Sosiaalisessa mediassa Duunitorin työpaikkayhteisöillä on yli 450 000 seuraajaa ja palvelussamme vierailee viikoittain yli 200 000 työnhakijaa.

Duunitori työpaikkana

Duunitorilla on nuorekas ja rento työyhteisö, joka panostaa työssä viihtymiseen ja kannustaa jatkuvaan oppimiseen. Uskomme, että motivaatio työhön syntyy työn merkityksellisyydestä, mahdollisuudesta itsensä kehittämiseen ja haastamiseen sekä riittävään autonomiaan – mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työhönsä. Upouusi toimistomme sijaitsee Hämeentiellä Kallion sykkeessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae #duunitorilaiseksi: http://hae.duunitori.fi/

http://duunitori.fi

http://twitter.com/duunitori

http://facebook.com/duunitori

https://www.linkedin.com/company/duunitori.fi

http://instagram.com/duunitori