facebook instagram linkedin2 twitter

ECRAFT

Yritysinfo

eCraft on erikoistunut asiakkaidemme liiketoiminnan kilpailukyvyn vahvistamiseen. Tarjoamme niin johdon ja liiketoiminnan konsultointia kuin järjestelmiä tukemaan asiakkaidemme toiminnanohjausta, asiakkuudenhallintaa sekä tiedolla johtamista ja BI:tä.

Olemme laajasti palkittu Microsoftin kultakumppani sekä Qlik- ja Adaptive-ratkaisujen osalta Suomen suurin ja palkituin konsultointitalo. Pyrimme olemaan edelläkävijä ja tarjoamme asiantuntijoillemme koulutuksia ja kehittymismahdollisuuksia, jotta sinä pysyt alan kärjessä.

200 hengen joukkueemme kasvaa ja haemme jengiimme jatkuvasti uusia IT-alan superlupauksia. Meillä saat vastuuta & vapauksia sekä loistavan työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan itse firman virkistystoimintaan. Liity jengiin: https://www.ecraft.com/fin/ura/

Minkä alan opiskelijoita haemme:

Taustasi voi olla tekninen (esimerkiksi tekninen korkeakoulu tai soveltuva AMK-tutkinto) tai kaupallinen (korkeakoulu tai soveltuva AMK-tutkinto).

Mitä piirteitä arvostamme työntekijöissä:

 Odotamme eCraftilaisilta vahvaa ongelmanratkaisukykyä, luovuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä voittaja-asennetta. Asetamme asiakkaan sekä työn laadukkuuden kaiken edelle. Yksittäinen tärkein piirre kaikissa eCraftilaisissa on halu oppia jatkuvasti uutta.

Hakusivu: https://www.ecraft.com/fin/ura/

Lisätietoja:

Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa ja Tampereella, joten muistathan täsmentää hakemuksessasi mihin toimistoistamme haet. Mikäli et löydä urasivuiltamme suoraan sopivaa paikkaa, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen.