facebook instagram linkedin2 twitter

FINGRID

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu toimija, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisten sähkönsaannin turvaamiseksi

Suomalaisten hyvinvointi on yhä riippuvaisempi sähköstä. Teemme joka päivä töitä, että suomalainen sähköjärjestelmä olisi entistä tehokkaampi, turvallisempi ja vastuullisempi – jotta kodit lämpiävät ja jotta työpaikoilla riittää virtaa. Vastaamme Suomen sähkönsiirron kantaverkosta, jonka kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat siis päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen.

Toimintaympäristömme nopea kehitysvauhti edellyttää, että palveluksessamme on ammattitaitoisia, innovatiivisia ja energisiä osaajia, jotka ovat valmiita muutoksiin ja kykenevät näkemään ongelmat mahdollisuuksina. Kannustamme työntekijöitä jatkuvaan työssä oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Vakaa yhtiö tarjoaa mahdollisuudet työn ja uran suunnitteluun pitkällä aikavälillä.

Haluamme palvelukseemme tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat, ja kesätyöntekijöiden viihtyminen on meille tärkeää. Moni kesätyöntekijä palaa ja jää taloon pitkäksi aikaa.

Tutustu kesätyöpaikkoihimme www.fingrid.fi