facebook instagram linkedin2 twitter

HKSCAN

HKScan – ruokailoa ja inspiroivia tuotteita

HKScan on johtava pohjoismainen ruokatalo. Tarjoomamme koostuu vastuullisesti tuotetusta lihasta, lihatuotteista ja aterioista sekä arjen ratkaisuista. Tuotteisiimme sisältyy lupaus maistuvasta ruuasta sekä pohjoismaisesta puhtaudesta, laadusta ja vastuullisuudesta – aina tilalta haarukkaan asti. Asiakkaitamme ovat muun muassa vähittäiskauppa, HoReCa-toimijat ja ruokateollisuus.

Kotimarkkinat ja tuotebrändit

Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltian maat ovat kotimarkkinoitamme ja viemme tuotteita lähes 50 maahan. Meidän tunnetaan parhaiten tuotebrändeistämme, joita ovat muun muassa Kariniemen® ja HK® Suomessa, Scan® Ruotsissa, Tallegg® ja Rakvere® Baltiassa ja Rose® Tanskassa.

Missio

Missiomme on mahdollistaa niin kuluttajille kuin asiakkaille entistä maistuvampi arki – tänään ja huomenna. Maistuva arki tarkoittaa ruuan hyvän maun lisäksi hyvää mieltä vastuullisista valinnoista.

Visio

Visiomme on täyttää “maailman vaativimman haarukan” odotukset. Haluamme oivaltaa vastaukset kuluttajan arkeen ja juhlaan liittyvissä kysymyksissä ja tarjota maailmaluokan ratkaisuja, joissa maku, laatu ja vastuullisuus ovat aina hyvässä tasapainossa.