facebook instagram linkedin2 twitter

INVESTIUM

INVESTIUM on piristävällä tavalla erilainen työnantaja Suomen finanssisektorissa. Työskentelykulttuurimme on yrittäjähenkinen, mutta antaa myös paljon vapauksia. Vaikka meillä on jo yli 20 vuoden historia tekemisessämme, olemme jatkuvasti uusiutuva ja kehittyvä organisaatio.

Olemme myös heittäneet romukoppaan perinteiset pankki- ja vakuutusalan työskentelynormit. Kaiken ei tarvitse olla liian vakavaa ja kaavoihin kangistunutta. Jokaisella on oikeus saada palkkionsa onnistumisista - ilman ylärajaa. Ja mikä parasta, meillä ei tarvitse myydä yhden talon tuotteita vaan etsiä aidosti asiakkaan tarpeisiin sopivimmat ratkaisut.

 

Me vertailemme ja välitämme asiakkaillemme yksilöllisesti sopivimmat ratkaisut varallisuuden hallintaan niiltä palveluntarjoajilta, jotka olemme valikoineet kumppaneiksemme kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta. Annamme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua tavoitteenamme saavuttaa jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen tuotto-riskisuhde. Pitkät asiakassuhteet ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintamme perusta.

Osaavat finanssialan ammattilaisemme palvelevat niin yksityissijoittajia, yrityksiä ja yhteisöjä kuin instituutioita. Koska jokaisella sijoittajalla on erilaiset toiveet ja tarpeet, palvelemme jokaista asiakastamme yksilönä. Kartoitamme aina ensin asiakkaan yksilöllisen tilanteen henkilökohtaisessa tapaamisessa, jonka pohjalta teemme ehdotuksen.

Yhteistyökumppanimme edustavat finanssialan ehdotonta kärkeä. Olemme valikoineet yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana kunkin alueen erityisosaajia kumppaneiksemme niin kotimaasta kuin kansainvälisesti. Tarkkailemme ja päivitämme verkostoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja heidän etujaan ajatellen.