facebook instagram linkedin2 twitter

KAINUUN SOTE

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä työllistää noin 3700 henkilöä ja on maakunnan suurin työnantaja. Kainuun soten kuntayhtymässä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut on yhdistetty jo vuonna 2005 Kainuun eri kuntien kesken. Kainuun sote vastaa kaikista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista noin 80 000 asukkaan maakunnassa. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi. Puolangan kunta on osajäsen. Kuntayhtymä tuottaa alueen kunnille myös kaikki tietohallinnon palvelut sekä osan talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Tällä hetkellä yksi merkittävimmistä kehityskohteista on uuden keskussairaalan rakentaminen. Suunnittelu on hyvässä vauhdissa ja sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Kainuun sote –kuntayhtymälle poikkeusluvan sairaalan rakentamiseen Kainuun esittämässä laajuudessa.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia sekä haastavia työtehtäviä sekä asianmukaista koulutusta. Olemme saaneet palautetta rennosta ja mukavasta työilmapiiristä sekä hyvästä kollegiaalisesta tuesta. Työnantajana Kainuun sote panostaa työntekijöiden kokonaisvaltaiseen viihtymiseen.

Kainuussa on myös paljon muuta työn lisäksi. Arki on vaivatonta. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, kulttuuria unohtamatta. Vuokatti ja Ukkohalla tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet esimerkiksi hiihtoon ja lasketteluun.Esimerkiksi lapsille löytyy Sotkamosta Angry Birds – sisäaktiviteettipuisto ja Hyrynsalmella järjestetään kesällä suopotkupallon maailmanmestaruuskisat.  Asumisen suhteen löytyy myös paljon vaihtoehtoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi omakotitalo järven rannalla?