facebook instagram linkedin2 twitter

KELA

Elämässä mukana – muutoksissa tukena

Opintotuki, Kela-kortti, äitiyspakkaus… Tunnet meidät varmasti, mutta tiesitkö, että Kela haluaa tarjota parasta julkista palvelua?

Se tarkoittaa, että etuushakemukset ratkaistaan nopeasti ja oikein. Se tarkoittaa myös, että Kelan palvelut toimivat niin verkossa, puhelimessa, toimistoissa kuin yhteispalvelupisteissäkin. Hyvä, nopea palvelu on paras tapa osoittaa, että arvostamme asiakasta. Koska haluamme tarjota asiakkaalle parasta julkista palvelua, tarvitsemme tiskin ja näppäimistön toiselle puolelle ja puhelinluureihin hyviä tyyppejä. Jotta tämä onnistuu, tarvitsemme myös eri alojen asiantuntijoita suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Kela tarjoaa hyvinvoivan ja modernin työyhteisön eri alojen ammattilaisille. Meille työllistyy mm. sosionomeja, tradenomeja, yhteiskuntatieteiden maistereita, farmaseutteja, IT-asiantuntijoita, lääkäreitä ja juristeja. Tutkitusti suurin osa kelalaisista kokee työnsä mielekkääksi ja monipuoliseksi.  Erilaiset työntekijän elämäntilanteen huomioivat työajan joustot ja etätyö ovat meillä arkipäivää. Kelassa on työntekijöiden mielestä myös hyvä yhteishenki ja toisten tekemää työtä arvostetaan. Työnantajana Kela saakin henkilöstöltä kouluarvosanan 8,3.

Tutustu Kelaan työnantajana www.kela.fi/rekrytoi