facebook instagram linkedin2 twitter

KUEHNE + NAGEL

Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel on vuonna 1890 perustettu logistiikka- ja huolinta-alan perheyritys, jonka juuret ovat Bremenissä, Saksassa. Pääkonttorimme sijaitsee nykyään Schindellegissä, Sveitsissä. Työllistämme tänä päivänä globaalisti noin 69 000 henkilöä noin 1 200 toimipisteessä sadassa maassa.

Kuehne + Nagel Suomessa

Oy Kuehne + Nagel Ltd on perustettu 1985. Toimimme Suomessa kuudella paikkakunnalla noin 180 työntekijän voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, missä työskentelee noin 150 työntekijää hallinnon, myynnin, liikenteenhoidon sekä varastoinnin tehtävissä. Lisäksi meillä on myyntikonttorit Tampereella, Oulussa ja Turussa sekä operatiiviset toimipisteet Vaasassa ja Porissa.

Tarjoamme asiakkaillemme meri- ja lentorahtia, maantiekuljetuksia, varastointia, tullausta ja huolintaa sekä räätälöidysti näiden yhdistelmiä. Kuehne + Nagel on Suomessa markkinajohtaja meri- ja lentorahdissa sekä globaalisti merirahdissa.

Tarjoamme monipuolisen ja kansainvälisen työympäristön.

Globaali verkostomme tarjoaa erittäin kansainvälisen työympäristön. Merkittävin voimavaramme on asiantunteva henkilöstö, joka tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tukeaksemme sen toteutumista, kannustamme aktiivisesti työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään omaa ammattitaitoaan. Yrittäjähenkisyys ja yhteistyö ovat olennainen osa toimintakulttuuriamme. Uskomme, että panostamalla työhyvinvointiin sekä tukemalla sosiaalisten ja eettisten arvojen toteutumista, motivoimme henkilöstöämme.