facebook instagram linkedin2 twitter

LIDL

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja työllistämme Suomessa yli 5 000 henkilöä, tehden meistä yhden Suomen suurimmista työnantajista. Yrityksenä olemme tulleet tunnetuksi nopeasta kasvusta, suomalaisen vähittäiskaupan alan dynamiikan muuttamisesta, tehokkaista toimintamalleistamme sekä kekseliäistä ratkaisuistamme. Myymälöidemme taustalla toimii tehokas eri alojen osaajista koostuva organisaatio, joka kehittää ja tukee kansainvälistä Lidl-konseptia Suomessa ja tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia vastavalmistuneille ja eri alojen ammattilaisille.

Uramahdollisuudet:

Trainee-ohjelmat

International Trainee on kaksivuotinen korkeakoulusta valmistuneille suunnattu, esimies- ja asiantuntijatehtäviin valmistava kansainvälinen ohjelma, jonka aikana tutustut yrityksemme toimintaan laaja-alaisesti Suomessa ja Saksassa erikoistuen samalla omaan suuntautumisalaasi. Ohjelman suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. myynti, tavaranhallinta, talous, HR, laki- ja riskienhallinta, IT, auditointi, hankinta ja logistiikka.

Assortment Manager Trainee -ohjelma on vuoden kestoinen, kansainvälinen ja haasteita tarjoava ohjelma, jonka aikana kehityt kaupallisen osastomme huippuosaajaksi ja tutustut valikoimapäällikön työhön.

Assistentti-, asiantuntija ja esimiestyöt

Etsimme jatkuvasti uusia tähtipelaajia taustaorganisaatioomme. Olet sitten myynnin, HR:n tai talousasioiden määrätietoinen tulevaisuuden lupaus, löytyy meiltä monenlaisia mahdollisuuksia edetä urallasi kansainvälisen päivittäistavarakaupan ytimessä.

Kesä- ja osa-aikatyö opintojen ohessa

Myymälätyö on Lidlin toiminnan ydintä ja menestyksemme kulmakivi. Reilun palkan lisäksi saat monipuolista ja arvokasta työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä kaupan alan toimijasta, mikä puolestaan avaa ovia moniin erilaisiin urapolkuihin. Rekrytoimme myös kesätyöntekijöitä pääkonttorillemme. Kesätyöpaikat aukeavat tammikuussa.

Tartu tarjoamiimme haasteisiin ja kehity kanssamme alasi huippuammattilaiseksi! Lue lisää: tyopaikat.lidl.fi