facebook instagram linkedin2 twitter

LIDL

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Olemme tunnettuja vahvasta kasvusta, suomalaisen päivittäistavarakaupan dynamiikan muuttamisesta sekä kekseliäistä toimintaratkaisuistamme. Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen edullisin kokonaisostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.

Odotamme paljon – tarjoamme enemmän!

Suomessa Lidl-myymälöitä on yli 160 Hangosta Sodankylään ja työllistämme Suomessa yli 5000 henkilöä. Myymälöidemme taustalla toimiva organisaatio kehittää ja tukee kansainvälistä Lidl–konseptia Suomessa tarjoten mielenkiintoisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Haluamme luoda työntekijöillemme motivoivan ja kannustavan työilmapiirin, jossa on ilo työskennellä. Kasvavassa ja nuorekkaassa organisaatiossamme pidämme tärkeänä henkilöstön sitouttamista sekä osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Työntekijöillemme on tarjolla huikeita kehitysmahdollisuuksia sekä kotimaassa että muissa Lidl-maissa.

Uramahdollisuudet

Assistentti- ja asiantuntijatyöt

Etsimme jatkuvasti uusia tähtipelaajia menestyvään joukkoomme assistentti- ja asiantuntijatehtäviin. Olet sitten myynnin, HR:n tai talousasioiden määrätietoinen tulevaisuuden lupaus, meiltä löytyy monenlaisia mahdollisuuksia edetä urallasi kansainvälisen kaupan ytimessä.

Kesä- ja osa-aikatyö opintojen ohessa

Myymälätyö on Lidlin toiminnan ydin ja menestyksemme kulmakivi. Reilun palkan lisäksi saat monipuolista ja arvokasta työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä kaupan alan toimijasta, mikä puolestaan avaa ovia moniin erilaisiin urapolkuihin. Rekrytoimme kesätyöntekijöitä myös pääkonttorillemme. Kesätyöpaikat aukeavat tammikuun 22. päivä.

Kiinnostuitko?

Tutustu tarkemmin Lidliin työnantajana sekä uramahdollisuuksiimme nettisivuillamme: tyopaikat.lidl.fi