facebook instagram linkedin2 twitter

LUNDALOGIK

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa osana fiksua ja energistä porukkaa? Meillä vannotaan viihtyvyyden ja luovuutta korostavan työympäristön nimeen. Kiinnostaako yhä? Loistavaa!

Me Lundalogikilla rakastamme asiakkuudenhallintaa! 1990-luvulta alkaen olemme auttaneet yrityksiä saavuttamaan parempia tuloksia helppokäyttöisten CRM-järjestelmien avulla. Me kehitämme, konsultoimme ja myymme kaiken itse, mikä on harvinaista. Vaikka mielellämme leveilemme vuosittaisella 20 % kasvulla, olemme muuten aika nöyrää porukkaa. Meille asiakkaat todella merkitsevät paljon, nautimme muutoksesta, ja meillä on sitä tiettyä pilkettä silmäkulmassa. Tervetuloa Lundalogikille!

Lundalogikin Nordic Trainee Program on alusta asti palkallinen ja pysyvään työsuhteeseen johtava koulutusohjelma, jossa pääset hyödyntämään kaiken potentiaalisi. Ohjelma on mahtava mahdollisuus käynnistää vastavalmistuneen työura tai löytää uusi suunta työelämässä. Sopiva määrä koulutusta työskennellessä haastavien projektien parissa takaa sinulle nopean kehityskaaren. Saat tueksesi vanhemman kollegan, joka opastaa ja ohjaa sinua eteenpäin. Kyseessä on monella tapaa ainutlaatuinen mahdollisuus potkaista urasi käyntiin!