facebook instagram linkedin2 twitter

MKTG

MKTG Finland on luova, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto. Meillä suunnitellaan ja toteutetaan elämyksiä, jotka vievät brändit aitojen kohtaamisten kautta kulutustuotteista sydämen asiaksi. MKTG :lla osaajat ovat nuoria, kunnianhimoisia ja erilaisista opiskelutaustoista tulevia. Rekrytoidessamme etsimme joukkoomme innokkaita, iloisia ja asiakaslähtöisiä osaajia.
 
MKTG on osa globaalia Dentsu Aegis Networkia, joka on Suomen monipuolisin ja analyyttisin markkinointiviestinnän konserni. Asiakasyrityksemme saavat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, joka näkyy katukuvassa, festareilla ja medioissa. Meillä tehdään elämyksellisiä tapahtumia ja luodaan kohtaamisia, joista halutaan somettaa! Erikoisosaamistamme ovat ensiluokkaiset B2B –tapahtumat, joita toteutamme myös Suomen rajojen ulkopuolella. Työskentelemme Suomen suurimpien ja kansainvälisesti merkittävien brändien kanssa kuten Coca-Cola Company, Finnair, Kesko, Neste ja Orkla.
 
Meillä MKTG :lla olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen parhaita siinä mitä teemme. Jos sinullakin on intohimoa toteuttaa mahtavia kokemuksia, tule käymään osastollamme tai klikkaa suoraan hakemusta sisään www.mktg.fi/jobs.