facebook instagram linkedin2 twitter

NESTE

Neste luo vastuullisia vaihtoehtoja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Voimme auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään kaikkialla maailmassa laadukkailla ja vähäpäästöisillä uusiutuvilla tuotteilla ja korkealaatuisilla öljytuotteilla, jotka voidaan yhdistää räätälöidyiksi palveluratkaisuiksi. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2016 Nesteen liikevaihto oli yli 11 miljardia euroa ja olimme
edelleen mukana 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 listalla.

Vuosittain tarjoamme mahdollisuuksia sadoille opiskelijoille ja koululaisille kesätöiden, työharjoittelun sekä lopputöiden merkeissä. Viime kesänäkin meillä työskenteli noin 350 opiskelijaa eri korkeakouluista ja eri koulutusaloilta, joten koulutusalasta riippumatta meiltä löytyy hyviä urapolkuja. Erityisesti näitä paikkoja on Suomessa, mutta myös muissa maissa maayhtiöiden tarpeiden mukaan.

Kesätyöhakumme kesälle 2018 on käynnissä 15.1. - 28.2.2018 välisenä aikana. Kesäharjoittelijoidemme valinnat pyrimme tekemään huhtikuun puoleen väliin mennessä. Kesätöiden aloitus sijoittuu yleensä touko-kesäkuulle ja harjoittelu kestää noin 2–4 kuukautta. Lisää kesätöistä ja siitä, millaista on työskennellä Nesteellä, löydät osoitteesta www.neste.com/summerwithneste.