facebook instagram linkedin2 twitter

NORDEA

Teemme sen mahdolliseksi

Nordea on pohjoismainen, yli 30 000 työntekijän finanssitalo, jossa tekeminen pohjautuu vahvasti palautekulttuurille ja odotukset ylittävien asiakaskokemusten tarjoamiselle. Pidämme itseämme valmentavan esimiestyön edelläkävijöinä ja kulttuuriimme sitoutuvien on helppo hypätä lähes mihin tahansa tehtävään pitkää Nordea-uraa silmällä pitäen. Olemme tunnebisneksessä, jossa jokaisen työpanos, tahto ja tunteet ovat isossa roolissa asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyksen tekijöinä. Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset edut kattavasta työterveydenhuollosta pankkipalveluetuihin ja laajasta työhyvinvointi- ja kerhotoiminnasta henkilöstörahastoon.

Aloita urasi Nordea Graduate -ohjelmassa!

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattu Graduate-ohjelmamme on trainee-ohjelmien parhaimmistoa ja arvostetussa asemassa myös konsernin sisällä. Ohjelma sisältää 1-2 vuoden mittaiselle aikajaksolle sijoittuvat, sinulle yksilöllisesti suunnitellut tutustumisjaksot liiketoimintaamme, neljä pohjoismaista seminaaria ja workshopeja sekä rutkasti yhteistyön paikkoja muiden Graduate-kollegoiden kanssa. Ohjelma tarjoaa siten erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen. Haku ohjelmaan on käynnissä 17.12.2016 – 8.1.2017.

Lue lisää nordea.com/en/graduate ja seuraa meitä Facebookissa: Nordea Graduate -haku.

Etsitkö kesätöitä?

Tarjoamme kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea kesällä 2017. Kesätyöpaikoistamme suurin osa on asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä konttoreissamme. Työ konttorissa on oiva näköalapaikka rahoitusalalle ja hyvä perusta uralle alalla. Konttorien lisäksi myös Nordea Rahoitus sekä Nordean tukiyksiköt tarjoavat kesätyöpaikkoja.

Kesätyöhakumme on käynnissä 16.1.–12.2.2017. Lue lisää ja hae: nordea.fi/kesätyöt.

Tutustu avoimiin paikkoihimme: www.nordea.com/en/career

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/nordea