facebook instagram linkedin2 twitter

OP

Huomisen OP rakentuu omistaja-asiakkaidemme tarpeiden ympärille

Finanssiala on historiansa suurimman murroksen äärellä ja me OPlla haluamme kohdata sen eturintamassa. Asiakaskäyttäytyminen muuttuu nopeasti ja tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka osaavat uudistua asiakkaitaan kuunnellen. OPn perustehtävä on edelleen luoda taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme – myös muuttuvassa maailmassa.

Rakennamme OPsta asteittain uuden ajan monialaisen palveluyrityksen luomalla asiakkaillemme sujuvia digitaalisia palvelukokemuksia ja käynnistämällä mittavan kehitysohjelman. Finanssiosaamisen säilyessä selkärankana laajennamme toimintaamme asiakkaillemme lisäarvoa tuottaville uusille alueille, esim. asumiseen, liikkumiseen sekä terveys- ja hyvinvointipalveluihin.

Haluamme tarjota tulevaisuudessa entistä asiakaskeskeisempiä palvelukokonaisuuksia – asiakkaidemme toiveiden mukaisesti!

op-ura.fi

op.fi

_______________________________________________________________________________________

OPn kesätyöhaku käynnistyy taas tammikuussa 2017! Tarjoamme satoja monipuolisia eri alojen työtehtäviä tulevaisuuden osaajille maanlaajuisesti; käy tutustumassa mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa op.fi/rekry haun avauduttua ja jätä hakemuksesi järjestelmäämme. Nähdään ensi kesänä!

#OPKesäperhe