facebook instagram linkedin2 twitter

PAROC

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen valmistajia. 80-vuotisen historiamme ajan olemme tuottaneet innovaatioita asuin- ja teollisen rakentamisen tarpeisiin ja rakentaneet mainetta edistyksellisillä tuoteominaisuuksilla, teknisellä osaamisella ja kestävän kehityksen ratkaisuilla. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Parocin rakennus-, tekniset-, laiva- ja offshore-eristeet sekä akustiikkatuotteet on suunniteltu vastaamaan vaativiin uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen vaatimuksiin. 

Valmistamme tuotteita Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa sekä Venäjällä ja toimitamme asiakkaillemme tuttuja punavalkoisia paketteja 14 Euroopan maassa sijaitsevien myyntitoimistojen kautta.

Vuoden 2016 lopussa Paroc työllisti yhteensä 1 835 henkilöä.

Haluamme menestyä yhdessä ja työskentelemme tiiviissä, kansainvälisessä yrityksessä, jossa kaikilla on laajasti vastuuta ja monenlaisia tehtäviä. Yhdessä muodostamme asiantuntevan, kannustavan yhteisön, joka on omistautunut yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.  Asetamme tavoitteemme korkealle ja niihin päästäksemme luotamme vahvasti toistemme tietoon ja osaamiseen.

Vuoden 2017 henkilöstökyselyssä 79% henkilöstöstä suositteli Parocia työnantajana.

Lue lisää www.paroc.fi