facebook instagram linkedin2 twitter

PAROC

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen valmistajia. Lähes 80-vuotisen historiamme ajan olemme tuottaneet innovaatioita asuin- ja teollisen rakentamisen tarpeisiin ja rakentaneet mainetta edistyksellisillä tuoteominaisuuksilla, teknisellä osaamisella ja kestävän kehityksen ratkaisuilla. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Parocin rakennus-, tekniset-, laiva- ja offshore-eristeet sekä sandwichelementit ja akustiikkatuotteet on suunniteltu vastaamaan vaativiin uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen vaatimuksiin. Valmistamme tuotteita Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa sekä Venäjällä ja toimitamme asiakkaillemme tuttuja punavalkoisia paketteja 14 Euroopan maassa sijaitsevien myyntitoimistojen kautta.

Haluamme menestyä yhdessä ja työskentelemme tiiviissä, kansainvälisessä yrityksessä, jossa kaikilla on laajasti vastuuta ja monenlaisia tehtäviä. Yhdessä muodostamme asiantuntevan, kannustavan yhteisön, joka on omistautunut yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Asetamme tavoitteemme korkealle ja niihin päästäksemme luotamme vahvasti toistemme tietoon ja osaamiseen.

Paroc-konsernin omistavat rahastot, joiden neuvonantajana toimii CVC Capital Partners, sekä vähemmistöomistajina Parocin henkilöstö. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 410 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 2020 työntekijää.