facebook instagram linkedin2 twitter

PLANMECA

Planmeca Group – terveysteknologian kärjessä

Planmeca Groupiin kuuluu kahdeksan eri yhtiötä:

Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS, Triangle Furniture Systems Inc, E4D Technologies ja Nordic Institute of Dental Education Oy. Planmeca Groupin palveluksessa työskentelee lähes 2 700 henkilöä, ja sen liikevaihto on 730 miljoonaa euroa (2016). Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Planmeca Groupin emoyhtiö Planmeca Oy suunnittelee ja valmistaa korkean teknologian hammaslääketieteen laitteita, kuten hammashoitokoneita, panoraama- ja intraoraaliröntgenlaitteita, digitaalisia 3D-röntgenlaitteita, CAD/CAM-ratkaisuja sekä ohjelmistoja. Yritys on ollut myös edelläkävijänä digitaalisen vastaanoton tiedonhallinnan kehittämisessä ja markkinoinnissa. Planmeca perustettiin vuonna 1971 ja on tänään maailman kolmanneksi suurin hammaslääketieteen laitevalmistaja sekä suurin yksityisomistuksessa oleva yritys hammaslääketieteen alalla. 

Innovaatiot toiminnan lähtökohtana 

Vahvan tuotekehityksensä ansiosta Planmecan laitteet ja ohjelmistot ovat saavuttaneet edelläkävijän aseman alalla ja hammaslääketieteen röntgenlaitteissa Planmeca on markkinajohtaja. Tuotteet ovat myös saaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Vuosittain noin 10 % liikevaihdosta ohjataan tutkimukseen ja kehitykseen. Design, ergonomia, teknologiaosaaminen ja kokonaisvaltaiset tuoteratkaisut ovat kilpailuvalttejamme.

Tinkimätöntä laatua

Kaikki tuotteemme valmistetaan tiukkoja laatuvaatimuksia noudattaen. Tuotteet testataan huolellisesti ennen kuin ne lähtevät tehtaaltamme. Olemme suuri kansainvälinen yritys, jolla on pienen yrityksen sielu: olemme perheyritys, jonka toiminnoista suurin osa sijaitsee saman katon alla. Se tuo toimintaamme joustavuutta ja mahdollistaa tuotantoprosessien tehokkaan valvonnan. Laadun takeena noudatamme mm. ISO 9001- ja ISO 140001 -standardeja.

Haluatko tehdä mielekästä, ihmisten hyvinvointia edistävää työtä?

Vaikutamme työllämme yksittäisten ihmisten hyvinvointiin, mutta myös Planmecalle työhyvinvointi on tärkeä arvo. Teemme satsauksia työhyvinvointiin pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.

Arvostamme työntekijöissämme innovatiivisuutta ja luovuutta. Toivomme itsenäistä otetta työhön sekä intoa ja kykyä ratkaista haasteita. Kansainvälinen työympäristö edellyttää joustavuutta ja sopeutumiskykyä.

Uusille osaajille on aina kysyntää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Tarjoamme vuosittain myös useita harjoittelu-, lopputyö- ja kesätyöpaikkoja.

Ota meihin yhteyttä ja seuraa avoimia työpaikkojamme – kesätyöhakumme on käynnissä 2.1.-28.2.2018

www.planmeca.com/fi/yritys/rekrytointi/