facebook instagram linkedin2 twitter

PONSSE

Ponsse on yli 1500 ammattilaisen ja asiakastamme arvostavan taitajan työpaikka, jossa on reilu tekemisen meininki.

Ponsse perustettiin vuonna 1970, aluksi metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrénin omaan tarpeeseen: oli rakennettava metsäkone itse, kun toisten tekemät eivät kovassa käytössä kestäneet. Syntyi Ponsse. Mitä kestävin metsäkone, jollaisen pian halusivat toisetkin.

Ponsse on tänä päivänä maailman johtavia metsäkonevalmistajia, jonka asiakaslähtöistä toimintaa ohjaa edelleen metsäkoneyrittäjien toiveet ja tarpeet. Tuotteemme kattavat laajasti ne lukuisat vaatimukset, joita tehokas puunkorjuu eri puolilla maailmaa koneyrittäjille asettaa, tekniikan on kestettävä tropiikin helteitä ja arktisia pakkasia, koneen on kuljettava maastoa säästäen ja kiivettävä ripeästi jyrkimmätkin rinteet.

Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden tuotantoon, myyntiin, huoltoon ja tietojärjestelmiin. Tehtävämme on osaltamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa tuottavilla ja luotettavilla Ponsse-metsäkoneilla ja -palveluilla.

Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä, samalla paikalla kuin perustamisvuonna 1970. Metsäkoneyrittäjänä aloittanut Einari Vidgrénin perhe on yhä mukana Ponssen jokapäiväisessä toiminnassa. Ponsse on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisella maaseudulla.

Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla.  

Ponsse-konserniin kuuluvat emoyhtiö Ponsse Oyj sekä tytäryhtiöt Ponsse AB Ruotsissa, Ponsse AS Norjassa, Ponssé S.A.S. Ranskassa, Ponsse UK Ltd. Isossa-Britanniassa, Ponsse North America Inc. Yhdysvalloissa, Ponsse Latin America Brasiliassa, OOO Ponsse Venäjällä, Ponsse Asia-Pacific Ltd Hongkongissa, Ponsse China Ltd Kiinassa, Ponsse Uruguay S.A. Uruguayssa sekä Epec Oy Seinäjoella.

Katso avoimet paikat: http://www.ponsse.com/fi/tyoepaikat/avoimet-tyoepaikat