facebook instagram linkedin2 twitter

PÖYRY

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyritys. Suomessa olemme energia-, teollisuus- ja infra-alan johtavia suunnittelijoita. Palvelemme asiakkaitamme kattaen projektin koko elinkaaren liikkeenjohdon konsultoinnista ja teknisestä suunnittelusta projektinjohtoon.

Meillä voi olla mukana rakentamassa tulevaisuuden maailmaamme lukuisissa merkittävissä hankkeissa; kehittämme ratkaisuja esimerkiksi puhtaamman energian tuotantoon, parempiin liikenneyhteyksiin ja biotalouteen. Ajattelemme aina tinkimättömästi asiakkaan parasta. Pöyryllä työskentelee 6000 asiantuntijaa eri puolilla maailmaa. Suomessa on 1500 pöyryläistä – mm. suunnittelijoita, konsultteja ja projektipäälliköitä – lähes 20 eri paikkakunnalla. 

Meillä on paljon erilaisia kehitysmahdollisuuksia, ja kukin voi kasvaa ja kehittyä omien vahvuuksiensa pohjalta; Pöyryllä voi kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi, syventää asiantuntijuuttaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamista uusille alueille. Universumin teettämän tutkimuksen mukaan Pöyry on tänäkin vuonna neljänneksi kiinnostavin työnantaja Suomessa teknisen alan työntekijöiden keskuudessa.

Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Pöyryläisiä yhdistää yrittäjähenkinen asenne ja ratkaisukeskeinen toimintatapa. Olemme tiimipelaajia, jotka tuottavat päivittäin lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä vankan toimialaosaamisen kattavaan paikallistuntemukseen.

Lue mitä työntekijämme kertovat Pöyryllä työskentelystä: http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/tutustu-poyrylaisiin