facebook instagram linkedin2 twitter

QENTINEL

Qentinel on laatujohtamisen ja laadunvarmistuksen huipputalo. Teemme vaativia automaatioratkaisuja ja varmistamme digitaalisten palvelujen tuottamaa hyötyä. 

Toimimme suurten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Olemme edelläkävijöitä digitaalisten ekosysteemin laadun varmistamisessa. 
 
Osaamme rakentaa maailman huippuja olevia skaalautuvia ja koneoppimista hyödyntäviä laatuautomaatiojärjestelmiä. Kehitämme seuraavan sukupolven tekoälyä hyödyntävää automaatiota kansainvälisten kumppanien kanssa.

Asiakkaillamme on miljoonia kriittisiä laitteita/tuotteita, jotka tulevaisuudessa integroidaan suureen määrään järjestelmiä. Toimiakseen tämä vaatii valtavan määrän automaatiota, uusia keinoja ja oivalluksia. Uskomme että yritysten liiketoiminnan onnistuminen on pitkälti myös toimivien ohjelmistojen varassa.  

Qentinelin tehtävä on luoda varmuutta digitaalisten investointien onnistumiseen, järjestelmien ja prosessien toimivuuteen ja asiakaskokemuksen paranemiseen.

Minkälaisia osaajia tarvitsemme

Meillä on aktiivinen, työntekijöiden aloitteesta pyörivä osaamisen jakamisen kulttuuri. Me arvostamme itseohjautuvuutta ja annamme työntekijöille vapautta ja vastuuta.

Tarvitsemme lisää kyvykkyyttä tekoälyn hyödyntämisessä, ratkaisujemme tuotteistamisessa ja tietysti myynnissä.

Konsulttina työskentelet useissa asiakasprojekteissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä uusilla osaamisalueilla koko ajan, tekemällä oppimalla mm.  Olet näköalapaikalla, tutustuen eri yritysten tapaan tehdä asioita.
 
Tule meille luomaan ja toteuttamaan uutta yhdessä muiden asiasta innostuneiden kanssa.

https://qentinel.com/fi/ura/
https://www.linkedin.com/company/qentinel-oy
https://twitter.com/qentinel
https://www.facebook.com/Qentinel