facebook instagram linkedin2 twitter

REJLERS

ENERGIZED ENGINEERING REJLERSILLÄ

Nopeutta, uusia ratkaisuja ja yhteistyötä. Energiaa, joka saa aikaan tuloksia. Meillä Rejlersillä sen nimi on Energized Engineering.

Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista teknisen alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Meillä työskentelee 2100 asiantuntijaa yli 80 toimistossa.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Suomessa meitä on yli 500, 18 paikkakunnalla.

Löydät Rejlersiltä mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, mahdollisuuksia kehittyä ja mukavat työkaverit. Hyvinvoiva henkilöstö on menestyksemme avain. Uskomme, että eräs tärkeimpiä tekijöitä henkilöstön viihtymisen ja hyvinvoinnin takana on hyvä johtaminen. Siksi tuemme esimiehiämme koulutuksella. Jos olet esimiehenä Rejlersillä, perehdyt sekä henkilöstön johtamiseen että liiketoimintaamme.

Tiedämme, että terve yritys syntyy ja pysyy voimissaan yhteisen toimintamme kautta. Rejlersillä olemme luoneet parhaat mahdolliset edellytykset sille, että työntekijämme voivat huolehtia omasta terveydestään.

Toimintamme on persoonallista. Me Rejlersillä uskallamme olla oma itsemme. Me välitämme. Meidän on helppo nauraa. Huolehdimme yrityksestämme, asiakkaistamme, toisistamme ja itsestämme. Ole oma itsesi, niin onnistumme yhdessä!

Luotettava, Menestyvä, Persoonallinen, Terve - Rejlers