facebook instagram linkedin2 twitter

S-RYHMÄ

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 20 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut.  S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2016 noin 11 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa reilulla 37 000 työntekijällään. Lisäksi S-ryhmän palveluksessa on Venäjällä ja Virossa muutama tuhat ihmistä.

SOK on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä.

S-trainee – tulevaisuuden tekijäksi

S-trainee -ohjelma on S-ryhmän trainee -ohjelma vastavalmistuneille korkeakouluopiskelijoille. Ohjelma on valmentanut vuosikymmenien ajan osaajia S-ryhmän johtopaikoille. Uusi S-trainee haku käynnistyy taas keväällä.

Opinnäytetyöt – toimeksianto tähtäimessä

SOK:ssa ja alueosuuskaupoissa tehdään vuosittain useita opinnäyte- ja muita päättötöitä, mikä on erinomainen tapa tutustua puolin ja toisin. Se voi olla myös ponnahduslauta uralle S-ryhmässä.

Avoimet työpaikat – töihin S-ryhmään

S-ryhmässä on auki jatkuvasti työpaikkoja. Monitoimialaryhmänä S-ryhmä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin, uuden oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Osuustoiminnallisena kaupparyhmänä S-ryhmä on asiakkaiden ja työntekijöiden omistama yhteisö. Meillä tehdään työtä aidosti miljoonien asiakkaiden hyväksi. Työtyytyväisyys S-ryhmässä on hyvä ja käyttämämme työtyytyväisyystutkimuksen mukaan yli Suomen perusnormin. Yhtenä vahvuutenamme on mm. hyvä esimiestyö.