facebook instagram linkedin2 twitter

SAMSUNG

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, lääketieteellisistä laitteista, verkkojärjestelmistä, puolijohteista ja LED-tuotteista.

Meillä työskentelee noin 286 000 henkilöä 80 eri maassa. Suomessa meitä on noin noin 60 henkilöä ja toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä, jossa työskentelemme osana laajempaa Nordic-organisaatiota. Suomessa toimintamme keskittyy myynti- ja markkinointitehtäviin.

Koko historiamme ajan olemme ottaneet vastaan suuria haasteita ja pyrimme olemaan parhaita siinä, mitä teemme. Tämä on ollut se liikkeellepaneva voima, jonka ansiosta olemme globaali johtaja ja joka ruokkii haluamme kehittää mahdollisen rajoja venyttävää huipputeknologiaa.

Haluatko liittyä joukkoomme? Haemme nyt uusia tulevaisuuden tähtiä muun muassa Samsung Graduate Programiin. Tule messuille juttelemaan kanssamme ja kuulemaan lisää uramahdollisuuksista maailman johtavassa viihde-elektroniikkayrityksessä. Messuosastollamme pääset myös tutustumaan tuotteisiimme!

http://www.samsung.com/fi/